Supra Club Finland

Osto & myynti => Kaupalliset ilmoitukset => Aiheen aloitti: Tummennuskalvot.fi - 08 joulukuu, 2020, 14:59:30

Otsikko: Yliteippaus.fi - Autoteippien verkkokauppa
Kirjoitti: Tummennuskalvot.fi - 08 joulukuu, 2020, 14:59:30
Yliteippaus.fi (https://yliteippaus.fi/) verkkokauppa maahantuo ja myy auto yliteippauskalvoja. Autoteippien laajan valikoiman lisäksi Yliteippaus.fi verkkokauppa myy myös lamppukalvoja,  tummennuskalvoja ja kiveniskukalvoja. Autoteippien kattavaan valikoimaan sisältyy OptiContin, Mactacin, Averyn ja 3M:n autoteippejä.

OptiContin autoteipit ovat hyvä valinta aloittelijalle edullisen hinnan ja helpon asennettavuuden ansiosta. OptiCont autoteippien hyvä venyvyys tekee asentamisesta helpompaa. Mikäli olet ensikertalainen, kannattaa lukea sivuiltamme löytyvä autoteippaamisen opas. OptiContin teippien hinnat ovat alkaen 316€ per 15m x 152cm, joka riittää normaalin auton teippaamiseen. 

Huippuluokan laatua kaipaavan on syytä kiinnittää huomiota Avery Dennisonin autoteippeihin. Averyn autoteippejä pidetään erittäin laadukkaina, ja ne säästävät huomattavasti asennusaikaa. Averyn teippien hinnat ovat alkaen 840€ per 15m x 152cm. Katso kaikki autoteipit. (https://yliteippaus.fi/autoteippi/)

Lisätietoa tuotteistamme tai asentamisesta voi kysyä sähköpostitse osoitteesta info@yliteippaus.fi tai puhelimitse numerosta 0456959409.
Otsikko: Vs: Yliteippaus.fi - Autoteippien verkkokauppa
Kirjoitti: Tummennuskalvot.fi - 17 tammikuu, 2022, 10:27:32
Valikoimaamme on saapunut uutena tuotteena OptiContin TPU lamppukalvot! OptiCont TPU lamppukalvot ovat ominaisuuksiltaan huomattavasti monipuolisempia ja laadukkaampia kuin perinteinen PVC lamppukalvo. TPU kalvot suojaavat umpiotasi paksuutensa ja itsestään korjautuvan pintakerroksen ansiosta. TPU lamppukalvot kestää 5-7 vuotta! Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin täältä. (https://yliteippaus.fi/tuote-osasto/ajovalokalvot/)


Yli 100€ tilauksiin toimituskulut ilmaiseksi!

-Yliteippaus.fi