Kirjoittaja Aihe: Race.fi: Uutisia  (Luettu 169116 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Race Performance Oy

 • Yhteistyökumppani
 • Wannabe
 • *
 • Viestejä: 0
Vs: Race.Fi esittäytyy, Uutisia 14.10.2011
« Vastaus #60 : 14 Lokakuu, 2011, 15:53:31 »
Uutisia 14.10.2011

Lukkomyynti kiihtyy syksyllä
Ilmojen viiletessä eteneminen talviliukkailla tulee monelle mieleen. Tähän vaivaan olemme ottaneet mukavasti myydyimpiä lukkoja varastoon nopeita toimituksia varten. Lukkotarjontaa Quaifen torseneista kannattaa kuikuilla seuraavan linkin takaa: Quaife lukkoperät

Uusi järjestys
Hyllyjen järjestely on saatu muutamaa puuttuvaa klipsiä lukuunottamatta valmiiksi, ja hyllymetrejä on entisen 55 sijaan nyt noin 150, eli tavaraa mahtuu melkoisesti lisää. Tuotteiden järjestäminen helpottui myös kun tavaraa voidaan lokeroida pienempiin ja siten järkevämpiin yksiköihin.Poistotuotteita
Päivitimme poistotuotteiden listan ajan tasalle, ja se löytyy sivuiltamme seuraavan linkin takaa: Race.Fi poistotuotteet

Saapuvia kuormia tulee ja menee
Rakentelukauden alkaessa tavaran menekki kiihtyy hivenen verrattuna loppukesään. Tällä viikolla onkin tullut kivasti tavaraa: Sachs Performance kytimiä, D2:n alustasarjoja ja jarruja, Whitelinen tuotteita, Clutch Masters kytkimiä, Black Diamond jarruja, Tarvikeosia ja Vems laajakaistoja

Facebook sivuston suosio jatkuu
Race.Fi facebook sivusto saa tasaiseen tahtiin uusia lukijoita. Sivu onkin kätevä tapa pysyä ajan hermolla ja saada omalle seinälle muutaman kerran viikossa tehtäviä tilapäivityksiä ajankohtaisuuksista.
Tutustu sivustoon osoitteessa facebook.com/Race.Fi

K&N Tuotteista uusia varastoartikkeleita
Vaikka K&N:n suosittuja ilmansuodattimia saadaan hyvinkin ripeästi kiitos toimivan Suomalaisen tukkurin, otamme tästedes suosittuja filttereitä varastoon koska muutamat ovat jo saavuttaneet ns. vakiintuneen aseman tasaiseen tahtiin myytävinä tuotteina. Tutustu K&N tarjontaan seuravan linkin takaa: K&N Ilmansuodattimet

Mihin tästä?
*Linkki blogipostaukseen sivuilla*
www.coilover.fi
www.blackdiamond.fi
Race.Fi facebookissa
Race.Fi Etusivulle
=>Katso yhteenveto tarjonnastamme tämän ketjun ensimmäisestä viestistä

Race Performance Oy, Race.Fi verkkokauppa
Välitie 6, 07170 Pornainen, avoinna ark. klo 9 -17
puh: 020 790 2 790
email: info@race.fi

Poissa Race Performance Oy

 • Yhteistyökumppani
 • Wannabe
 • *
 • Viestejä: 0
Vs: Race.Fi esittäytyy, Uutisia 21.10.2011
« Vastaus #61 : 21 Lokakuu, 2011, 16:19:20 »
Uutisia 21.10.2011

Race Performace Oy 5 vuotta!
Viime maanantaina 17.10.2011 tuli kuluneeksi tasan viisi vuotta siitä kun Race Performance perustettiin. Alunalkaen toiminta hoitui allekirjoittaneen toiminimellä vuoden 2008 kevääseen saakka jolloin yritysmuoto vaihtui osakeyhtiöksi työntekijöiden palkkauksen ja yleisen selkeyden takia. Alkuperäinen toiminimi on toki sekin jäljellä, mutta sillä ei ole mitään toimintaa.
Vuosien varrelle on mahtunut kaikenlaista, sekä hyviä että huonoja juttuja. Nyt taaksepäin katsellessa on mukava kerrata vaiheita siitä muutaman pahvilaatikon varastosta tähän päivään ja varastohallilliseen tuotteita. Kiitos kaikille asiakkaille, ystäville, yhteistyökumppaneille ja muille hengareille mahtavista viidestä vuodesta, ja tehdään tulevista vuosista vielä mahtavampia!


Lukkoa talviliukkaille
Talviliukkaiden lähestyessä lukkoperästä tai –keulasta tulee monelle hallitseva ajatus, eikä turhaan. Lukolla pääsee etenemään ja talviautoilu on monesti astetta hauskempaa kun luisut eivät ole arvaamattomia vaan tulevat kuskin toiveen mukaan vain silloin kun halutaan leikkiä.
Quaifen torseni on etenkin Suomen oloissa hyvä valinta koska levylukoista poiketen se ei tee pyöristä yhtä puuta ja aiheuta totaalista sivuttaispidon menetystä. Kaasua painamalla sladin saa aikaiseksi, mutta veto menee pitävälle pyörälle noin 70% suhteessa jolloin auto etenee ilman luisuja aiheuttavia sivuttaispidon menetyksiä.

Quaife lukkolaitteet


Tilpehöörejä
Kuten osalla foorumeista maanantaina uutisoitiin, on valikoimassamme paljon sellaisia täsmätuotteita jotka saavat osakseen vähemmän huomiota koska niille ei ole varsinaisesti omaa ketjua tai mainossuunnitelmaa. Näistä tuotteista löytyy kuitenkin huomattava määrä tarkoin valittuja tuotteita kuten esimerkiksi maanatain kirjoituksen aiheena olleet Catcon virityskatalysaattorit joita kaikkia on tällä hetkellä varasto pullollaan. Samaan täsmätuotteiden kategoriaan voidaan myös laskea Vems tai vaikkapa Scangauge joka on OBD2 yhteensopiva työkalu erilaisten vikakoodien ja anturiarvojen tarkasteluun ja nollaukseen. Verkkokauppaa kannattakin tarkastella myös pintaa syvemmältä koska nämä nippelit jäävät monelta täysin huomaamatta.


Tuoteselosteita
D2 ja Black Diamond tuoteselosteita päivitettiin tällä viikolla. Tuoteselosteita muokattiin vähän ajankohtaisemmiksi ja niihin lisättiin myös usein kysyttyjä tietoja.

Mihin tästä?
*Linkki blogipostaukseen sivuilla*
www.coilover.fi
www.blackdiamond.fi
Race.Fi facebookissa
Race.Fi Etusivulle
=>Katso yhteenveto tarjonnastamme tämän ketjun ensimmäisestä viestistä

Race Performance Oy, Race.Fi verkkokauppa
Välitie 6, 07170 Pornainen, avoinna ark. klo 9 -17
puh: 020 790 2 790
email: info@race.fi

Race.Fi / Ville

Poissa Race Performance Oy

 • Yhteistyökumppani
 • Wannabe
 • *
 • Viestejä: 0
Vs: Race.Fi esittäytyy, Uutisia 28.10.2011
« Vastaus #62 : 28 Lokakuu, 2011, 13:47:08 »
Uutisia 28.10.2011

Kytkintarjonnasta
Meiltä kysytään ajoittain myös yksittäisiä kytkinpakettien komponentteja kuten pelkkää levyä tai painelaakereita. Vaikka yleisesti mainostamme ja listaamme kokonaisia kytkinpaketteja, ovat yksittäisetkin komponentit ja varaosat toki saatavissa. Sama koskee tietenkin kaikkia muitakin osakokonaisuuksia, eli esimerkiksi Vemssistä saa myös erikseen antureita. Tämä siis noin yleisesti tarjonnastamme, koska tiedämme ettei lähestulkoonkaan aina ole tarvetta vaihtaa koko kokonaisuutta vaan kytkimestä saattaa olla vaihtokunnossa vaikkapa vain levy.

Calixin lämmittimiä valikoimiin
Tänään aamulla töihin lähtiessä olivat kaulaliina ja hanskat jo ihan hyödyllinen varuste. Lisäsimme männäviikolla valikoimiimme Calixin lämmittimiä kolmea eri mallia. Näistä voi ihan auton koon mukaan valita sopivan puhaltimen lisäämään vähän mukavuutta talviaamuihin.
Mikäli autostasi puuttuu kokonaan lohkolämmitin tai sisätilanpistoke, saat toki isommastakin kokonaisuudesta tarjouksen.
Calix sisätilan lämmittimet

Alustapaketit ja tarjouspyynnöt
Kun talvi tekee tuloaan ja yhä useampi auto on pukeilla odottamassa jos jonkinlaisia muutoksia, kannattaa mahdollisesti vaihdettavista alustan osista pyytää tarjous könttänä koska saat meiltä saman katon alta kaiken coilareista pyöränlaakereihin. Alustan osien valikoimaan kuuluvat siis D2 Coilarit, Eibach jouset ja iskarit, Race.Fi tukivarret, Whitelinen hurja valikoima ja ihan perinteiset tarvike- ja varaosat.

Pikku Twitteriä
Facebookin lisäksi löydät meidät nyt myös Twitteristä. Twitteriin, kuten Facebookkiinkin lisätään pieniä tilapäivityksiä siitä mitä meidän arkipäiväämme kuuluu. Liity tilaajaksi tai faniksi niin olet aina ajan hermolla.

Jytky: Autoilijat yllättivät talven!
Jos Halloweenin temmellykseltä jää aikaa eikä koko ukko tutise juhlinnan jälkeisenä aamuna, on nyt melkolailla hyvä aika alkaa talvirenkaiden vaihtoon. Virallisesti talvirenkaiden käyttöaika alkaa 1.11 ja loppuu maaliskuun loppuun tai toista pääsiäispäivää seuraavaan maanantaihin, sillä poikkeuksella että kelien salliessa tai vaatiessa saa renkaat vaihtaa tarpeen mukaan. Tiistainahan on jo ensimmäinen päivä ja aamuisin voi olla liukasta, joten hyvissä ajoin vaihdetut talvirenkaat ovat paras vakuutus yllättävien liukkaiden varalle. Olen itse pari kertaa joutunut mustan jään uhriksi, ja täytyy todeta että ensimmäinen autoni, eli Volvo 460, vei kyllä kuskia melko tehokkaasti. Tiellä pysyttiin, mutta onneksi ei tullut ketään vastaan.

Ja niin tosiaan, tänä viikonloppuna juhlitaan Halloweeniä, eli muinaisten Kelttien mukaan henget ovat liikkeellä ja talvi on virallisesti alkanut. Jos asusteet ovat vielä avoinna, voitaneen lukijoiden keskuudessa suositella - mitenkään ammattiryhmää mollaamatta vaan huumorilla - vaikkapa katsurin, tutkaavan poliisin tai tullin autoverovirkailijan pukua - pelko porukassa on taattu :D

Mihin tästä?
*Linkki blogipostaukseen sivuilla*
www.coilover.fi
www.blackdiamond.fi
Race.Fi facebookissa
Race.Fi Etusivulle
=>Katso yhteenveto tarjonnastamme tämän ketjun ensimmäisestä viestistä

Race Performance Oy, Race.Fi verkkokauppa
Välitie 6, 07170 Pornainen, avoinna ark. klo 9 -17
puh: 020 790 2 790
email: info@race.fi

Poissa Race Performance Oy

 • Yhteistyökumppani
 • Wannabe
 • *
 • Viestejä: 0
Vs: Race.Fi esittäytyy, Uutisia 4.11.2011
« Vastaus #63 : 04 Marraskuu, 2011, 17:10:03 »
Uutisia 4.11.2011

Red Line hintoja tarkistettu
Tämän viikon aikana tarkistimme myydyimpien Red Line tuotteiden hintoja. Hinnoittelimme myydyimmät tuotteet nyt astetta harrastajaystävällisemmin koska ostamme näitä usein laatikoittain ja säästämme siten itsekkin hivenen.
Öljytarpeissasi kannattaa katsoa Red Line öljyjen valikoimaa

Black Diamond kytkimet lisätty
Jos kytkimen hankinta on ollut mielessä, mutta sopivaa kytkintä ei ole löytynyt tai se on ollut turhan kallis, on Black Diamondilla tähän oiva apu. Orgaanisia, kevlarista tai sintratusta materiaalista valmistettuja kytkimiä on lisätty melkoinen määrä verkkokauppaamme josta löydät nyt kytkimen lähes autoon kuin autoon.

Black Diamond kytkimet

Quaifen vaihteistot ja vahvistussarjat
Vaihteistomurheita? Quaifella on kokonaisia vaihteistoja ja alkuperäisiin vaihteistoihin tarkoitettuja vahvistussarjoja melkoinen määrä. Lisäsimme kauppaamme vaihteistoja ihmeteltäväksi, ja vahvistetutkin sarjat saataneen sinne pikaisesti. Vahvistussarjojen hinnat alkavat noin 500€ lukemasta ja keskiverto kitin hinta on noin 1500 – 2500€. Sarjoja on saatavilla myös suorahampaisina. Tehonkesto on sarjoilla myös vakiota korkeampi, joten jatkuvasti poikivaan vaihdelaatikkoon löytyy tästä hyvä apu.

Quaife vaihteistot

K&N Kartiosuodattimet
Tehokkaisiin autoihin suositut K&N kartiosudattimet on lisätty verkkokauppaamme vaikka ne ovat toki olleet valikoimissamme jo pitkään. K&N:n suodattimista löydät isot ja pienet kartiot kaiken kokoisilla lähdöillä. K&N:ltä saat suodattimet jopa niin että lähtö ei ole suorassa vaan tietyssä kulmassa, tämä helpottaa asennusta ahtaisiin konehuoneisiin ja saat suodattimet juuri siihen mihin tahdot.

K&N Kartiosuodattimet

Eibach B12 sarjat
Bilstein B12 iskuvaimentimin ja Eibach Pro-Kit tai Sport-Line jousin varustetut huiman suosion saavuttaneet alustakitit on lisätty verkkokauppaan. Hinnoittelu on kuluttajaystävällinen ja Bilsteinin pitämän noin 1200€ ohjehinnan alle päästään Eibachin kanssa reilusti – paikoin alle 700€ ja keskiverona noin 800€.
B12 sarjat soveltuvat käyttöösi mikäli et tarvitse säädettävyyttä ja tahdot autosi sopivalle korkeudelle perinteisiä madallusjousia paremmalla ajettavuudella.

Eibach B12 Pro-Kit ja B12 Sport-Line

Mistä tuleekaan Citroen merkin logo?
Kaikkea pikkuruista nippelitietoa karttuu aina silloin tällöin, ja tämäkin tieto on aivan pakko olla todellisen automiehen hallussa:Citroen valmistii mm. näitä nuolihammaspyöriä joista sen logo perimätiedon ja laajojen tutkimustemme perusteella juontaa juurensa. Lisää automerkeistä seuraavassa kirjoituksessa, nämähän kuuluvat yleissivistykseen =)


PS. Huomenna ovat sitten kaupat kiinni, eli kipin kapin ostoksille mikäli jääkaappi on tyhjillään.

=>Katso yhteenveto tarjonnastamme tämän ketjun ensimmäisestä viestistä

Tämä uutiskirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy, Race.Fi verkkokauppa
Välitie 6, 07170 Pornainen, avoinna ark. klo 9 -17
puh: 020 790 2 790
email: info@race.fi

Poissa Race Performance Oy

 • Yhteistyökumppani
 • Wannabe
 • *
 • Viestejä: 0
Vs: Race.Fi esittäytyy, Uutisia 11.11.2011
« Vastaus #64 : 11 Marraskuu, 2011, 15:34:13 »
Uutisia 11.11.11

Aukioloaikamme muuttuvat
Nykyinen aukioloaikamme klo 8 – 17 muuttuu niin, että virallinen aukioloaikamme on klo 8 – 16. Tämä muutos tehdään koska se mahdollistaa joustavammat rahdinkuljetukset ja aikaa jää myös sellaisiin työtehtäviin joissa puhelinpäivystystä on vaikea pitää yllä.
Kuten moni asiakkaamme on varmasti huomannut, vastaamme tästä huolimatta puhelimeen myös iltaisin ja viikonloppuisin sikäli kun toimipaikassamme olemme ja se vain on mahdollista. Kylään saa poiketa oikeastaan aina kun on valot päällä. Noudoista aukioloajan ulkopuolella kannattaa myös kysyä, koska olemme usein paikalla pidempään ja palvelemme toki mielellämme silloin kun se Sinulle parhaiten sopii.

ProMotech 30päivän tyytyväisyystakuu
Muistattehan että ProMotech lastuilla on 30 päivän tyytyväisyystakuu. Se takaa sen että olet tyytyväinen virityslastuusi ja antaa sinulle mahdollisuuden todeta että tehoa todellakin tulee lisää.
Tutustu bokseihin sivuiltamme: ProMotech virityslastut

Tarvikeosien myynti nousee kun autot saadaan työn alle
Tarvikeosien myynnissä näkyy usein pieni piikki kun harrasteautot saadaan työn alle ja osatarpeet tulevat esiin. Kauttamme saat kaikkea helmapelleistä termostatteihin, joten kannattaa kysyä tarjous tarvikeosista erikseen tai muiden ostosten yhteydessä.

Mihin tästä?
*Linkki blogipostaukseen sivuilla*
www.coilover.fi
www.blackdiamond.fi
Race.Fi facebookissa
Race.Fi Etusivulle
=>Katso yhteenveto tarjonnastamme tämän ketjun ensimmäisestä viestistä

Race Performance Oy, Race.Fi verkkokauppa
Välitie 6, 07170 Pornainen, avoinna ark. klo 9 -17
puh: 020 790 2 790
email: info@race.fi

Poissa Race Performance Oy

 • Yhteistyökumppani
 • Wannabe
 • *
 • Viestejä: 0
Vs: Race.Fi esittäytyy, Uutisia 18.11.2011
« Vastaus #65 : 18 Marraskuu, 2011, 15:28:40 »
Uutisia 18.11.2011

Vierailu Professional Motorsport messuilta
Maanantaista Torstaihin olin Saksassa messuilemassa joten toimimme hetken vajaamiehityksellä. Messujen saldona on melkoinen määrä kiinnostavia tuotteita kuten lexan ikkunasarjoja, cnc kansia, kolme nokkavalmistajaa, vanteita, penkkejä, pedalbokseja ja melkoinen määrä muutakin.

Kuvia messuilta saadaan galleriaamme tänään illalla kun kotiin jäänyt kameran usb-piuha on käsillä.

Messut olivat erittäin miellyttävä kokemus. Yleisötapahtumista poiketen paikalla ei ollut vähäpukeisia tyttöjä eikä kovaa meteliä, vaan messut olivat 100% asiaa. Tuttuun tapaan sisään pääsi ilman jonottamisia ja kulkuluvasta luettiin vain viivakoodit pikaisesti. Paikalla oli nimekkäitä valmistajia kuten Brembo, Sabelt, Cobra, Quaife, ACL, Bosch Motorsport, Willans ja vaikkapa ZF Sachs Performance. Yhteensä toimittajia oli eri puolilta Eurooppaa noin 250.

Itse tuotetarjonnan lisäksi tarjolla oli muutamia seminaareja joista mielestäni kiinnostavin oli Sachs Performancen pääteknikon Jan Wittholzin pitämä esitelmä kytkinten kitkamateriaaleista. Tiukkaa tietoa vähän esson baaria luotettavammasta lähteestä tuli tunnin aikana paljon.

Vaikka jalkoja särkee vieläkin, on ohjelmassa seuraavaksi syventävää perehtymistä tuotemerkkeihin ja niiden hyödyllisyyteen asiakkaillemme.

Mukavaa viikonloppua!

*Linkki blogipostaukseen sivuilla*
=>Katso yhteenveto tarjonnastamme tämän ketjun ensimmäisestä viestistä

Race Performance Oy, Race.Fi verkkokauppa
Välitie 6, 07170 Pornainen, avoinna ark. klo 9 -17
puh: 020 790 2 790
email: info@race.fi

Poissa Race Performance Oy

 • Yhteistyökumppani
 • Wannabe
 • *
 • Viestejä: 0
Vs: Race.Fi Verkkokauppa, avoimet ovet 9.12.2011
« Vastaus #66 : 02 Joulukuu, 2011, 15:58:58 »

Uutisia 2.12.2011

Avoimet ovet perjantaina 9.12.2011
Tasan viikon päästä perjantaina pidämme avointen ovien päivän jossa siis keskitytään kahvin juontiin, jutusteluun ja talvigrillaukseen. Paikalla on myös Ali oikomassa lommoja, ja mikä parasta monta ennennäkemätöntä tarjousta.
Messuilta löydettyjä uusia tuotteita on myös toimitusten ehtiessä näytillä ja hiplattavana.


Lue lisää avointen ovien päivästä

Paikalle kannattaakin tulla jo ihan letkeän päivän, mutta ennenkaikkea uusien hilavitkutinten ja tarjoustenkin takia. Nähään meillä!

Quaifen tilauksista viikottaisia, ja tarvikeosista päivittäisiä
Quaifen tilauksista tulee nyt viikottaisia, ja tarvikeosien tilaukset menevät jo päivittäin. Varastoon tulee myös entistä enemmän tuotteita, ja kymmenet suosituimmat Quaifen lukot löytyvätkin suoraan varastosta. Samaten tarvikeosien myydyimmät ja pikkunipelit löytyvät hyllystä.

Kuormaa pukkaa
Tällä viikolla on tullut melkoinen rysäys tuotteita. Pari lastia D2:ta, Black Diamond jarruja, Whitelineä, tarvikeosia, Quaifen lähetyksiä yms. yms. Teippikone on siis huutanut hoosiannaa ja paketinkuljettimen takakelkan puslat lienevät pian taas vaihtokunnossa.


Mihin tästä?
*Linkki blogipostaukseen sivuilla*
www.coilover.fi
www.blackdiamond.fi
Race.Fi facebookissa
Race.Fi Etusivulle
=>Katso yhteenveto tarjonnastamme tämän ketjun ensimmäisestä viestistä

Race Performance Oy, Race.Fi verkkokauppa
Välitie 6, 07170 Pornainen, avoinna ark. klo 9 -17
puh: 020 790 2 790
email: info@race.fi

Poissa Race Performance Oy

 • Yhteistyökumppani
 • Wannabe
 • *
 • Viestejä: 0
Vs: Race.Fi Verkkokauppa, avoimet ovet 9.12.2011
« Vastaus #67 : 09 Joulukuu, 2011, 12:45:37 »
Avoimet ovet juuri NYT
Pidämme par’aikaa avointen ovien päivää. Tarjolla on kahvia ja purtavaa sekä tukkuhinnoittelu liki kaikille tuotteille voimassa perjantaina ajan. Avoinna olemme kuuteen saakka, joten ei muuta kun viikonlopun alkajaisiksi Pornaisten kautta!

Lisäinfoa avoimista ovista: Race.Fi avoimet ovet

Uusia tuotemerkkejä
Valikoimiimme on tullut monta uutta tuotemerkkiä joista kaksi on esitelty kuluneella viikolla: OBP ja Gems.

Gems valmistaa moottorinohjauksia, näyttöjä ja muuta elektroniikkaa. OBP puolestaan valmistaa pedalbokseja ja erittäin kohtuuhintaisia hydraulisia käsijarruja. Kummatkin valmistajat ovat Englantilaisia ja tuotteet valmistetaan Englannissa.
OBP:n valikoimista löytyy myös 37€ hintainen jarrulinjan lukko ja 61€ hintainen jarrupaineensäädin!

Lue lisää tuotemerkeistä, tai klikkaa aiemmista lihavoiduista linkeistä suoraan tuotteisiin.
Optimum Balance tuotteet lisätty valikoimaan
Gems tuotteet lisätty tuotevalikoimaan

Tämä uutinen sivuillamme

Poissa Race Performance Oy

 • Yhteistyökumppani
 • Wannabe
 • *
 • Viestejä: 0
Vs: Race.Fi Verkkokauppa: uutisia 16.12.2012
« Vastaus #68 : 16 Joulukuu, 2011, 16:22:26 »
Uutisia 16.12.2011

Avoimet ovet taas 28.1.2011
Viime perjantain avoimet ovet olivat suuri menestys, ja tammikuun viimeisenä lauantaina 28.1.2012 pidämme taas avoimet ovet kahvitarjoilun, tarjousten ja jutustelun merkeissä. Merkkaa päivä jo valmiiksi kalenteriin, sillä lauantaina kello 12 – 19.30 kannattaa tulla käymän.
PS: Olemme toki muutenkin auki arkisin, tapahtumapäivät ovat sen sijaan hyvää vaihtelua arkiseen raadantaan.

Evo Corse vanteet
Saat kauttamme tästedes Fodmetalin kanssa yhteistyössä valmistetut EvoCorse kilpavanteet. Tutustu mallistoon ja hintoihin sivuiltamme: Evo Corse kilpavanteet

Cobra kuppipenkit
Syksyn aikana Cobra penkkien ja tarvikkeiden maahantuonti on siirtynyt Race Performancelle. Toimimme Suomen jakelijana, ja kauttamme saat – luonnollisesti – Cobran penkit Euroopan listahinnoin ja nopeilla toimituksilla. Tutustu Cobran hinnoitteluun ja malleihin niinikään sivuiltamme: Cobra penkit

H&R vakaajat
Vakaajavalikoimamme laajenee, ja Whitelinestä, Eibachista ja Cuscosta koostuvaa valikoimaamme täydentämään ovat tulleet H&R vakaajat. Pyydä tarjous vakaajasarjoista omaan autoosi myynnistämme!

Brisk sytytystulpat
Kipinä hukassa? Brisk sytytystulpilla saat voimakkaan kipinän ja vielä edulliseen hintaan. Varastostamme löytyvät kaikki yleiset tulppamallit, joten näitä saa tulla hakemaan myös ilman eri tilausta. Tutustu hinnastoon ja soveltuvuuksiin sivustoltamme: Brisk sytytystulpat

Mihin tästä?
*Linkki blogipostaukseen sivuilla*
www.coilover.fi
www.blackdiamond.fi
Race.Fi facebookissa
Race.Fi Etusivulle
=>Katso yhteenveto tarjonnastamme tämän ketjun ensimmäisestä viestistä

Race Performance Oy, Race.Fi verkkokauppa
Välitie 6, 07170 Pornainen, avoinna ark. klo 9 -17
puh: 020 790 2 790
email: info@race.fi
« Viimeksi muokattu: 16 Joulukuu, 2011, 16:44:15 kirjoittanut Race Performance Oy »

Poissa Race Performance Oy

 • Yhteistyökumppani
 • Wannabe
 • *
 • Viestejä: 0
Vs: Race.Fi Verkkokauppa: uutisia 23.12.2011
« Vastaus #69 : 23 Joulukuu, 2011, 13:14:09 »
Uutisia 23.12.2011

Joulun aukioloajat
Joulun välipäivinä emme päivystä paikanpäällä. Asikaspalvelumme käsittelee sähköpostit ja lähetykset, sekä vastaa paikalla ollessaan puhelimeen. Sorvin ääreen palaamme normaalein aukioloajoin maanantaina 2.1.2012

Seuraavan avoimet ovet tapahtuman oikea päivämäärä
Kuten arvata saattoi, oikea päivämäärä seuraavalle avoimet ovet tapahtumalle on 28.1.2012. Kirjoitin edellisessä uutisessa päivämäärään väärälle vuodelle ja tammikuun sijaan marraskuulle – oli näköjään päivä ns. pulkassa tuon perjantain osalta jo ennen topicin päivittämistä.

Välipäivien toimitukset
Välipäivinä rahti, toimitukset ja tilaukset kulkevat normaalisti rahtiliikkeiden aukioloaikojen puitteissa. Toimittajilla joulun aukiolot vaihtelevat. Black Diamond palaa sorvin ääreen 3.1.2012, siinä missä D2 ja muut valmistajat pitävät kioskinsa pääosin auki.

Juha Rintasen kuulumisia
Herra Rintanen suuntaa ensivuonna maailmalle Driftingiä ajamaan, eikä mitenkään vaatimattomasti. Mukana on nimittäin kaksi maailmanluokan automiestä, herrat Mika Salo ja Kari Sohlberg. Aiheen ympärille on perustettu myös tiuhaan päivittyvä sivu Facebookiin jonne kannattaa liittyä fanittamaan niin pysyt ajan hermolla Juhan kuulumisista. Race.Fi FB sivusto fanittaa myös Juhaa =)

Juha Rintasen facebook sivu
Juhan oman sivuston löydät osoitteesta Juharintanen.com

Rauhallista joulua kaikille!

Mihin tästä?
*Linkki blogipostaukseen sivuilla*
www.coilover.fi
www.blackdiamond.fi
Race.Fi facebookissa
Race.Fi Etusivulle
=>Katso yhteenveto tarjonnastamme tämän ketjun ensimmäisestä viestistä

Race Performance Oy, Race.Fi verkkokauppa
Välitie 6, 07170 Pornainen, avoinna ark. klo 9 -17
puh: 020 790 2 790
email: info@race.fi

Poissa Race Performance Oy

 • Yhteistyökumppani
 • Wannabe
 • *
 • Viestejä: 0
Vs: Race.Fi Verkkokauppa: uutisia 30.12.2011
« Vastaus #70 : 30 Joulukuu, 2011, 13:50:37 »
Uutisia 30.12.2011

Loppiaisen aukiolo
Loppiaisena eli perjantaina 6.12.2011 olemme kiinni. Muuten olemme ensiviikon normaalisti auki.


Quaifen lukkohinnat
Quaife nostaa hintojaan vuodenvaihteessa 3% materiaalikustannusten takia. Pidämme voimassa kuitenkin vanhan hinnoittelumme jonka mahdollistavat suuret tilausmäärät. Saimme pienen tunnustuksenkin kun kuulimme lukeutuvamme mm. Quaifen Bmw lukkojen maailman top 5 jakelijoihin.

Käytännössä hintamme eivät siis muutu, ja ne ovat kautta linjan brittihintojakin alempana. Hinnoittelu perustuu Quaifen aikaisempiin listahintoihin.

Quaife


OBP Perusvarastoa alkuvuodesta
Perusvarastossa tulevat suosituimmat käsijarrut ja muutama goodie kuten linjalukko ja jarrupaineen säädin.
Linjalukot ja jarrupaineen säätimen löydät seuraavasta linkistä. Hintaa säädin pitää 61,43€ ja linjalukko 37,61€. Näillä hinnoilla ei jarrupäivityksen hifistäminen ole enään este!
Linjalukko ja jarrupaineen säädin

Hydrauliset käsijarrut löytyvät niinikään varastotuotteista. Täydellinen hydraulinen käsijarru kustantaa halvimmillaan 103€, tai jos sylinteri löytyy jo niin pääset hintaan 73€.

Halvimmat ja suosituimmat tuotteet löydät OBP Racing kategoriasta ensimmäisistä tuotteista

Pedalboksejakin on mennyt ihan kiitettävästi. Pedalboksia helpompi ja alkuperäiset polkimet säilyttävä vaihtoehto on jarrutehostimen tilalle tuleva kaksisylinterinen - luonnollisesti säädettävä - kehys. Tällä saat useimmat pedalboksin edut, mutta huokeammalla hinnalla ja pienemmällä vaivalla!


Moottorinosien tarjontaa
Verkkokauppamme tarjonta on hivenen heikkoa moottorin osien suhteen, mutta muistattehan että kauttamme saat mm. ACL, Accralite, ARP, Arrow, Kelford Cams, ja Supertech tuotteet monien muiden rapakon takaa tulevien merkkien lailla. Pistä siis tarjouspyyntöä tulemaan niin laitetaan moottori uuteen uskoon!


K&N ja Eibach toimituskuluitta
Tarjous koskee postilla tehtäviä lähetyksiä. Klikkaa tuotteet koriin, ja mainitse tilauksesi lisätiedoissa rahtiale.

Ei muuta kun vieteri- tai filtteriostoksille!

Eibach
K&N


Hyvää uuttavuotta!
Racelaiset toivottavat Teille hyvää uuttavuotta! Muistakaa maltti pommien ja alkoholin kanssa, mutta pitäkää toki myös hauskaa!


Mihin tästä?
*Linkki blogipostaukseen sivuilla*
www.coilover.fi
www.blackdiamond.fi
Race.Fi facebookissa
Race.Fi Etusivulle
=>Katso yhteenveto tarjonnastamme tämän ketjun ensimmäisestä viestistä

Race Performance Oy, Race.Fi verkkokauppa
Välitie 6, 07170 Pornainen, avoinna ark. klo 9 -17
puh: 020 790 2 790
email: info@race.fi

Poissa Race Performance Oy

 • Yhteistyökumppani
 • Wannabe
 • *
 • Viestejä: 0
Vs: Race.Fi Verkkokauppa: uutisia 30.12.2011
« Vastaus #71 : 20 Tammikuu, 2012, 16:46:40 »
Uutisia 20.1.2012

Autosportista kotiuduttu
Viimeviikon torstai ja perjantai menivät allekirjoittaneen osalta reissatessa Birminghamin Autosport international messuilla.
Messut olivat kaikenkaikkiaan tasokkaat, ja mukaan tarttuikin kourallinen uusia tuotteita joita tullaan piakkoin näkemään valikoimissamme. Näistä lisää sitten kun niiden aika on.

Keväällä messuojelmassa on vielä Aasian suunnalla järjestettävä liki tuhat valmistajaa keräävä AMPA.

RedLine shockproof

RedLinen Shockproofia käytetään esimerkiksi suorakytkentävaihteistoissa ja tasauspyörästöissä. Soveltuu myös perinteisiin vaihteistoihin sekoitettuna esim. 75W90 Gear -oiliin. Kannattaa kuitenkin aina varmistaa sopivuus normaaleihin laatikoihin, sillä shockproof on liian liukasta tavaraa useimmille synkroille. Tässä hieman lisäinfoa:

* 40% pienempi kitkakerroin ja 250% suurempi kuormituksen kesto kuin perinteisillä vaihteistoöljyillä 
* Korkea tarttuvuus metallipintoihin. Pinnat eivät "kuivu" pitkässäkään seisotuksessa Shockproofin luoman kalvon ansiosta.
* Tyypillinen lämpötilan pudotus on 15°C-40°C.
* Sisältää orgaanista punaista molybdeenia mikroskooppisina kiinteinä hiukkasina, jotka tekevät "tyynyvaikutuksen"
* Viskositeettiin nähden äärimmäisen suuri pintapaineen kesto

(HUOM! Molybdeeni-emulsion johdosta soveltuu vain märkäsumppuun ja roiskevoiteluun. Vältä käyttöä pumppujen, coolereiden ja suodattimien kanssa. Molybdeenilla on taipumus "kalkkeuttaa" ohuita öljykanavia)

Tarkempia lisätietoja Red Linen Shockproofista löydät * tästä *

RedLine Shockproof * verkkokaupassamme *


ProMotechProMotech julkaisee jatkuvasti uusia malleja. Näitä päivitetään sivustollemme sitä mukaa kun niitä tulee. Suruksemme ilmoitamme myös, että ProMotech boksien hinnat ovat tällä euron kurssilla reippaasti länsinaapuriamme halvempia.
Tutustu boksivalikoimaan tuosta: Virityslastut

Avoimet ovet viikon pästä lauantainaViikon päästä lauantaina 28.1.2012 pidämme jälleen avointen ovien päivän. Tarjolla on kahvia ja pullaa, tuoteuutuksia messuilta, tarjouksia sekä Dent Doctors Oy oikomassa oveniskemät ja vastaavat odottaessa pikkurahaan.

Race Performance Oy, Race.Fi verkkokauppa
Välitie 6, 07170 Pornainen, avoinna ark. klo 9 -17
puh: 020 790 2 790
email: info@race.fi

Linkki uutiseen sivuillamme

Poissa Race Performance Oy

 • Yhteistyökumppani
 • Wannabe
 • *
 • Viestejä: 0
Vs: Race.Fi Verkkokauppa: Avoimet ovet 28.1.2012
« Vastaus #72 : 27 Tammikuu, 2012, 17:26:14 »
Avoimet ovet huomenna!
Huomenna lauantaina klo 12-18 pidämme avointen ovien päivän. Tule tarkastamaan päivän tarjoukset ja nauttimaan kuppi kahvia =)
Paikalla voi myös oiotuttaa lommoja autostaan Dentdoctors Oy:n toimesta hintaan 30€/lommo (kun siis puhutaan peruslommosta, ei peuran tai hirven tekemästä jäljestä).

Uusi nokkavalmistaja valikoimiin
Reissuilta tarttui mukaan melkoisen hyvän tarjonnan tekevä nokka- ja venttiilikoneiston osien valmistaja, Newman cams.
Newmanin hinnoittelukin on kohtuullinen, sillä neloskoneisten nokkapari alkaa 461€ lukemasta, ja yksittäisiä nokkia saa tiettyihin tapauksiin alta parin sadan. Kannattaakin tarkastaa tarjonta yo. verkkokauppamme linkin kautta.

Race Performance Oy, Race.Fi verkkokauppa
Välitie 6, 07170 Pornainen, avoinna ark. klo 9 -17
puh: 020 790 2 790
email: info@race.fi

Linkki tähän uutiseen sivuillamme

Poissa Race Performance Oy

 • Yhteistyökumppani
 • Wannabe
 • *
 • Viestejä: 0
Vs: Race.Fi Verkkokauppa: Uutisia 3.2.2012
« Vastaus #73 : 03 Helmikuu, 2012, 13:33:18 »
Uutisia 3.2.2012


*** Brisk sytytystulppia runsain määrin varastossa ***
Hyllyt ovat pullollaan tulppia, ja kynttilät ovatkin osoittautuneet hyväksi hyllytuotteeksi. Valoa elämään – myös moottoriin.
Brisk sytytystulpat


*** D2 Rally Gravel –sarjojen suosio kasvaa ***
Rallien talvikauden ollessa kuumimmillaan, on D2:n rally Gravel Sarjojen suosio kasvanut huomattavasti. On mukava huomata että ammatti- ja harrastepojalta rallia ajavat ovat ottaneet hyvin vastaan tämän toimivan mutta vastaavia muita alustoja huomattavasti edullisemman sarjan.Alustoista suosituin on edelleen Street –sarja, joskin rallipiireissä ollaan heräilty Gravel sarjojen ja Time Attack kuskien keskuudessa circuit sarjojen osalta. Street soveltuu hyvin myös jokamiesratailuun, ja taitaa aika moni pro-luokan liukurikin olla ihan D2 Street sarjalla varustettu.

D2 alustat ja jarrut


*** Garage ***
Yrittäjällä eli Villellä ei ole vapaa-ajan ongelmia, sillä hallin toisen päädyn remontti on loppusuoralla. Taival alkoi kattotuolien vahvistuksella – olivathan ne 30 vuotta kestäneet moitteetta, mutta sisäkaton puuttuessa vahvistus oli vielä erittäin helppo ja unensaantia edesauttava toimenpide.
Tämän jälkeen seiniin tuli 150mm villaa, ja katolle 300mm puhalluvillaa.
Viimeisimpänä sisäpinta sai kaksinkertaisen kipsilevyn niin että remontteja voi tehdä turvallisin mielin vaikka vähän iskisikin tulta ja tappuraa.


*** Quaifen lukot ja ns. nollakitka ***

Tätä on kysytty paljon, ja yksinkertaistettuna Quaifen lukoissa on mekanismi joka tarjoaa jo alkukitkan jotta ns. nollakitkasta johtuvaa poikkeustilaa ei esiinny.

Pidempi versio:
Torsen lukkoperät toimivat yksinkertaistettuna niin, että ne kertovat vähemmän pitävän pyörän pidon tietyllä suhteella toiselle pyörälle. Quaifessa tämä suhde on 80%, eli 4:1. Ongelma joidenkin torsen lukkojen osalta on se, että mikäli toisella pyöristä ei ole lainkaan pitoa, eli toinen pyörä on vaikkapa ilmassa, ei pitoa voida siirtää toisellekkaan pyörälle.

Quaifen lukossa on 6-osainen ns. Belleville pakka joka luo vetoakseleiden välille kitkan. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että nollakitkasta johtuva pidon menetys on ratkaistu Quaifen lukossa jo vuonna 1986 jolloin ensimmäinen Quaife ATB valmistui linjalta.

25 vuoden kokemus lukkoperien, ja 47 vuoden kokemus vaihteistojen valmistuksesta on kiistämätöntä faktaa. Quaife ei ole tuningmerkkien lailla vain aftermarket valmistaja, vaan useamman eri automerkin valinta OEM toimittajaksi.
Esimerkiksi vuonna 2002 Ford Focus RS malliin Quaife on toimittanut 5000 yksikköä tehtaan ensiasennukseen. Vuonna 2003 Daimler-Chrysler tilasi 18.000 ATB yksikköä.
Ei näitä tietenkään joka karvalakki mallista löydy, mutta kuvaa osuvasti laatua.

Kliseisenä myyntipuheena: luota siis Quaifeen joka sekä hintansa että laatunsa osalta on markkinoiden johtava torsen lukko.

Quaife lukkoperät Race.Fi verkkokaupassa

Quaifen kirjoitus sivuillamme*** Onko lukot jäässä? ***
Kovilla pakkasilla me karvalakkiautoilijat saamme lämmitellä avainta ja pelätä sen katkeamisen puolesta ellei lukko ole kunnolla rasvattu.Rasvoja ja kikkoja lukkojen toiminnan takaamiseen on monta. Toiset vannovat aseöljyn, toiset taas lukkosulan puolesta joko pullossa tai spraynä.

Asian tiimoilta alkanee varmaan pieni keskustelu Race.Fi facebook –sivulla. Käy kertomassa omat niksit etteivät kanssaharrastajat ainankaan jäisten lukkojen takia myöhästele töistä.


Mihin tästä?
*Linkki blogipostaukseen sivuilla*
www.coilover.fi
www.blackdiamond.fi
Race.Fi facebookissa
Race.Fi Etusivulle
=>Katso yhteenveto tarjonnastamme tämän ketjun ensimmäisestä viestistä

Race Performance Oy, Race.Fi verkkokauppa
Välitie 6, 07170 Pornainen, avoinna ark. klo 9 -17
puh: 020 790 2 790
email: info@race.fi

Poissa Race Performance Oy

 • Yhteistyökumppani
 • Wannabe
 • *
 • Viestejä: 0
Vs: Race.Fi Verkkokauppa: Uutisia 17.2.2012
« Vastaus #74 : 17 Helmikuu, 2012, 16:05:15 »
Uutisia 17.2.2012

Kallistuksenvakaajat
Tällä viikolla on koitettu saada vakaajatarjontaa taas esille jottei tämä mainio tuote pääsisi liikaa unohtumaan. Kallistuksenvakaajista on ollut monenmoista kysymyksiä ja niihin vastaamme mielellämme. Kannattaa myös muistaa ettei vakaajien kohdalla jäykempi ole aina parempi, vaan vakaajat kannattaa suhteuttaa muuhun alustaan.

Willem lomalla
Tämän viikon Willem on ollut lomalla, joten olemme toimineet vajaamiehityksellä. Varsinaisestihan tämä ei paljoa toimintaan vaikuta, mutta sähköposteissa / pakettiselvittelyissä on saattanut mennä hieman normaalia pidempään -ja aukioloajat ovat olleet poikkeuksellisesti 9-16.

Quaife lukkoperät
Lukkojen kanssa on hyvä muistaa myös öljyt, joita tarjoamme Red Linen valikoimista. Quaifen -torsen lukothan eivät vaadi kitkalisäaineita öljyyn, eli useimmiten tietty myös autonvalmistajan/mallin omat öljyt käyvät suoraan.
Quaifen lukkoperien kysyntä on jatkanut kasvuaan näin talvikautena kovaa tahtia. Eli jos liikenteessä on ihmetyttänyt jonkin auton yllättävän hyvä etenemiskyky niin tässä selitys ;)

Mihin tästä?

Quaife lukkoperät
Red Line voiteluaineet
Kallistuksenvakaajat
Race.Fi Etusivulle

=>Katso yhteenveto tarjonnastamme tämän ketjun ensimmäisestä viestistä


Race Performance Oy, Race.Fi verkkokauppa
Välitie 6, 07170 Pornainen, avoinna ark. klo 9 -17
puh: 020 790 2 790
email: info@race.fi

Poissa Race Performance Oy

 • Yhteistyökumppani
 • Wannabe
 • *
 • Viestejä: 0
Vs: Race.Fi Verkkokauppa: Uutisia 2.3.2012
« Vastaus #75 : 02 Maaliskuu, 2012, 16:02:29 »
Uutisia 2.3.2012

Brisk -sytytystulpista
Briskin tulpista on tullut jonkin verran kyselyä sopivuuksista automalleihin. Osalle foorumeista onkin jo laitettu hieman selventävää infoa Briskin tulpista, mutta kaikilla foorumeilla ei näitä näy. Kannattaa siis ottaa meihin yhteyttä niin katsotaan oikeat tulpat autoosi.

-Niin ja tulppia löytyy suoraan hyllystä.

Willem jatkaa lomalla
Willem remontoi kämppäänsä edelleen sitä tahtia ettei töihin vielä tällekään viikolle kerennyt. Kiirettä siis pitää tässä hallilla, mutta toistaiseksi kaikki vielä pysynyt kasassa ;)

OBP Universaalit pedalboksit
Pedalboksien listaukset ovat olleet hieman hankalalukuisia, sillä mallit on saatavana eri varustelulla. Tähän pyrimme saamaan ensi viikon aikana tehtyä korjauksen, eli listattua pedalboksit paremmin ymmärrettävään muotoon. Tekee välillä itselläkin hankalaa nimittäin lukea näitä meidän listoja. Ennen tätä listausta kannattaa siis kysellä suoraan meiltä OBP:n pedalboxeista jos listaus tuntuu epäselvältä!

Mihin tästä?

Brisk sytytystulpat
OBP pedalboksit
Race.Fi etusivulle


Race Performance Oy, Race.Fi verkkokauppa
Välitie 6, 07170 Pornainen, avoinna ark. klo 9 -17
puh: 020 790 2 790
email: info@race.fi

Poissa Race Performance Oy

 • Yhteistyökumppani
 • Wannabe
 • *
 • Viestejä: 0
Vs: Race.Fi Verkkokauppa: Uutisia 9.3.2012
« Vastaus #76 : 09 Maaliskuu, 2012, 20:51:24 »
Quaifen gearkittejä varastoon
Suorakytkentäsarjat alkuperäisiin kuoriin ovat oiva lääke laatikon tehonkestoon ja toisaalta myös käytettävyyteen nopeiden ja tarkkojen vaihtojen ansiosta.
Sen sijaan että laatikoita vaihdetaan kuin öljyä, kannattaa harkita laatikon rakentamista uusilla sisuskaluilla ja sopivammilla välityksillä.
Kittejä löytyy Alfasta Zetoriin, eli ei muuta kun tarjouspyyntöä tekemään tai tsekkaamaan tarjonta osoitteesta www.quaife.co.uk. Hintamme ovat brittihintoja jopa edullisempia, joten tarjouspyyntö kannattaa todellakin tehdä.

Moottorin osapaketteja
Moottorin osia menee usein paketteina, ja meiltä saatkin lyhykäisyydessään yleisimmät osat ja osamerkit yleisimpiin moottoreihin. Tarjouspyyntöä siis tulemaan niin pistetään laakerit uusiksi ACL:n, kiertokanget SPM:n tai Eaglen, männät Supertechin, Wisecon, Accraliten tai Cp:n voimin, ja lisäksi sitten vaikka mitä muuta palikkaa.

Race Performance Oy
-Ville
Tämä uutinen sivuillamme

Poissa Race Performance Oy

 • Yhteistyökumppani
 • Wannabe
 • *
 • Viestejä: 0
Vs: Race.Fi Verkkokauppa: Uutisia 16.3.2012
« Vastaus #77 : 16 Maaliskuu, 2012, 15:39:05 »
Vems laajakaistat toimituskuluitta viikonlopunVems laajakaista sisältäen EGT:n on tarjolla toimituskuluitta koko viikonlopun sunnuntaihin klo 24 saakka.
EGT ja laajakaistainen seosmittari samassa paketissa ja vieläpä sopivaan hintaan - what are you waiting for? Toimituskulut vähennetään tilauksesi loppusummasta kun käsittelemme tilauksen.
=> Vems Laajakaista

Kytkimet
Pieni kertaus kytkintarjonnasta ja listaus suosituimpien kytkinten hinnoista olisi tarjolla sivuillamme.
Kertaus: Kytkimet ja vauhtipyörät

Enem tuotteet saatavilla
Ruotsalaiset Enem moottorin osat ovat nyt saatavilla kauttamme. Pyydä tarjous mm. näistä harrastajaystävällisin hinnoin varustetuista tuotteista myynnistämme!

Keväistä viikonloppua toivottaa Race.Fi

Poissa Race Performance Oy

 • Yhteistyökumppani
 • Wannabe
 • *
 • Viestejä: 0
Vs: Race.Fi Verkkokauppa, messumatkailua
« Vastaus #78 : 15 Huhtikuu, 2012, 10:31:59 »
Uutisia ei ole pariin viikkoon kirjoiteltu koska kevät on meillä kiireistä aikaa. Tässä kuitenkin vähän ajankohtaisuuksia niin pysytte kärryillä.

AMPA 2012 messut, tehdasvierailut ja kansallinen kilpailu
Allekirjoittanut (Ville) matkaa Huhtikuun Taiwanissa. Takana ovat nyt AMPA 2012 messut joihin otti osaa ~1050 osavalmistajaa. Valmistajat olivat pääosin Taiwanista, mutta kaikki maanosat olivat tavalla tai toisella edustettuna.
Nelipäiväinen tapahtuma tarjoaa oivan tilaisuuden laittaa tuotteet tarkkaan syyniin ja tehdä vertailua eri valmistajien kesken saman päivän aikana. Näin voidaan varmistua siitä että valikoimiin tulevat merkit edustavat alansa terävintä kärkeä. Messujen etu on myös siinä, että messuille kerääntyvät ne toimittajat jotka tekevät bisnestä tosissaan. Toimittajasuhteiden hierominen ja uusien tuulien nuuhkiminen voitaneen myös laskea messujen antiin.Kuten aikaisemmiltakin messuilta, täältä jäi käteen useampi tuote joita tullaan näkemään valikoimissamme pian.

Kuvaaminen messuilla ilman erillistä lupaa on kielletty, mutta muutama kuva joihin lupa saatiin löytyy Facebook sivultamme.AMPA:n jälkeen ovat vuorossa vierailut tehtailla joista saadaan hyvä käsitys toimittajien oikeasta tuotannosta. Mukaan saattaa mahtua myös vierailuja autokerhojen miiteissä, mutta se riippuu vielä paljolti aikataulusta.

22. Huhtikuuta ajetaan STTCC kilpailu, eli Super Taiwan Touring Car Cup saaren isoimmalla eteläpäässä sijaitsevalla moottoriradalla. Tämä ei kuulunut alkuperäiseen matkasuunnitelmaan, mutta kun kerran Suomipoika kutsutaan, niin mennään sitten katsomaan oikein kameran kanssa!

Myymälämme on normaalisti auki ja miehitetty vaikka itse kirjoitankin tätä melkoisen matkan päästä.

Kolme kertaa tuotetarjonnasta

Muutamat viimeaikaiset kirjoitukset ovat olleet yhteenvetoja tuotetarjonnastamme. Katsauksissa tsekataan eri vaihtoehdot ja suosituommat tuotteet on listattu hintoineen suoraan kirjoitukseen. Osat tulisi valita järjellä käyttötarkoituksen mukaan, ei pelkästään trendien tai essonbaarin puheiden perusteella. Katsauksesta saat hyvän käsityksen erilaisista tuotteista jotka ajavat käytännössä saman asian, mutta eri käyttötarkoituksissa.

» Alustasarjat: D2 - Eibach - H&R - Whiteline - Merkkejä joihin voit luottaa

» Lukkoperät: Cusco - Gripper - Quaife

» Kytkimet: Sachs SRE - Clutch Masters - Black DiamondRace.Fi Verkkokauppa
Race Performance Oy
Välitie 6, 07170 Pornainen
020 790 2 790 | info@race.fi
www.race.fi

Facebook sivuiltamme näet pikkupäivitykset ja pysyt ajan hermolla


Accralite | ACL | Arp | Arrow | Black Diamond | Bosch | Brisk | Calix | Catco | Clutch Masters | Cobra seats | Cometic | CP Pistons | Cusco | D2 | Eibach | Enem | Evo Corse | FIDANZA | Garrett | Gems | Greddy | Gripper | H&R | HKS | Holset | JUN | K&N | Kaasu Productions | Kent Cams | Lucrestar | Malpass | Martelius | Master Power | Newman Cams | OBP | Promotech | Quaife | Race.Fi | Red Line | Rotawheels | Ruff Motorsports | Sachs SRE | Scangauge | Siemens | Sika | Spare parts | SPM | Spoon | Stri | Supertech | Toda | Tomei | Turbosmart | Uras | Varrstöen | Vems | Walbro | Whiteline | ja monet muut merkit laadukkaaseen harrastamiseen

Tämä uutinen sivuillamme

Poissa Race Performance Oy

 • Yhteistyökumppani
 • Wannabe
 • *
 • Viestejä: 0
Vs: Race.Fi Verkkokauppa, messumatkailua
« Vastaus #79 : 02 Toukokuu, 2012, 12:57:01 »
Taiwanin messumatkailua, osa 2

Aika rientää melkoista tahtia, mutta kyllä täällä on saanut juostakkin. Ampa 2012 ja Secutec 2012 messut on kahlattu läpi, on vierailtu PIC circuitilla ja nyt on vuorossa valmistajien luona vierailua. Muutamat vierailut on tullut jo käytyä mm. tukivarsia, PU puslia ja ahtimia valmistavien yritysten tiloissa ja tietenkin D2 tehtaalla.

D2 veti homman himaan niin tehtaan kuin kuljetuksenkin osalta. Tehdas oli sanalla sanoen vaikuttava - on-site työstöä tehdään kolmessa vuorossa ja kriittiset kohdat videoidaan jotta hommia ei tehdä miten sattuu.

Tehdasvierailut ovat noin ammatillisesta näkökulmasta sitä parasta antia, sillä käymällä paikan päällä on mahdollista todella tutustua siihen mitä ja miten valmistaja tekee eikä luottaa vain suuriin puitteisiin ja myyntipuheisiin joita kuka tahansa voi ladella.
Viime torstain vierailulta on muutama kuva jo facebookissa. D2 lisätään facebookkiin jahka saan lainakameran muistikortin käyttööni. Tässä muutama teaseri, loput facebookissa:

Katso loput kuvat facebookista. Myös D2:n tehdasvierailun kuvat lisätään ensimmäisenä facebookkiin:Black Diamond julkaisee uusia tuotteita
BD:n tuotteista tulee liki vuosittain uusia listoja, ja letkulistauksen saimmekin ihan äskettäin. Letkulistaus päivittyy parin päivän sisällä, ja seuraavan kuukauden parin sisään saadaan myös uudet levy- kytkin- ja palakatlogit. Uusia listauksia odotellessa kannattaa kysäistä myynnistämme apua mikäli et löydä tuotteita vielä verkkokaupastamme.

» Black Diamond jarrut ja kytkimet

Tuntuuko auto nuhaiselta?
Jos talven aikana tuli hankittua auto, mutta olet todennut sen lumien lähtiessä nuhapumpuksi, löytyy siihen mm. seuraavat helpot kerta-annos lääkkeet:

K&N Ilmansuodatin
» K&N Ilmansuodattimet

Promotech viritysmoduli

» Promotech viritysmodulitVannetarjonnasta
tehtiin taannoin pieni kertaus, tässä vielä linkki mikäli se on mennyt ohi silmien:
» VANTEET - EVO CORSE - ROTA - VARRSTÖEN


Race.Fi Verkkokauppa
Race Performance Oy
Välitie 6, 07170 Pornainen
020 790 2 790 | info@race.fi
www.race.fi

Facebook sivuiltamme näet pikkupäivitykset ja pysyt ajan hermolla


Accralite | ACL | Arp | Arrow | Black Diamond | Bosch | Brisk | Calix | Catco | Clutch Masters | Cobra seats | Cometic | CP Pistons | Cusco | D2 | Eibach | Enem | Evo Corse | FIDANZA | Garrett | Gems | Greddy | Gripper | H&R | HKS | Holset | JUN | K&N | Kaasu Productions | Kent Cams | Lucrestar | Malpass | Martelius | Master Power | Newman Cams | OBP | Promotech | Quaife | Race.Fi | Red Line | Rotawheels | Ruff Motorsports | Sachs SRE | Scangauge | Siemens | Sika | Spare parts | SPM | Spoon | Stri | Supertech | Toda | Tomei | Turbosmart | Uras | Varrstöen | Vems | Walbro | Whiteline | ja monet muut merkit laadukkaaseen harrastamiseen

Tämä uutinen sivuillamme

Poissa Race Performance Oy

 • Yhteistyökumppani
 • Wannabe
 • *
 • Viestejä: 0
Vs: Race.Fi Verkkokauppa, messumatkailua
« Vastaus #80 : 01 Kesäkuu, 2012, 16:40:23 »
Messuilta on palattu, ja kesälomakausi on käynnissä
Allekirjoittanut on palannut reissusta, ja voin vain todeta että kyllä on kiva olla taas Suomessa. Etätöistä sain aivan tarpeekseni tuon rupeaman aikana.


Tomi lähti tämän viikon alusta kesälomalle, ja viettää kesälomaa tämän kuukauden. Itse olen toki sorvin ääressä paikan päällä, joten mullistavia muutoksia tämä ei aiheuta.

EvoCorse poistoja
EvoCorse laittoi meille pienen poistolistan vanteista, ja tässä on listaus pölyisistä vanteista:
Sanremo Corse 15" White 15x6.5 et23 65.1 4x108
Sanremo Corse 16" White 16x6.5 et35 57.1 5x100
Sanremo Corse 16" White 16x6.5 et55 60.1 4x100
Sanremo Corse 16" White 16x6.5 et25 60.1 5x114.3
Sanremo Corse 16" White 16x6.5 et20 65.1 4x108
Sanremo Corse 16" White 16x7 et23 65.1 4x108
Sanremo Corse 16" White 16x6.5 et16 65.1 4x108
Sanremo Corse 16" MattSilver 16x7 et31 65.1 5x100
Sanremo Corse 17" MattSilver 17x8 et31 65.1 5x110
Sanremo Corse 17" White 17x7 et20 70.1 4x110
Sanremo Corse 18" Blank 18x8 et11.6 54 5x100
Sanremo Corse 18" White 18x8 et30 100.1 5x125
Dakar Zero White 16x7 et10 111.6 6x139.6
Dakar Corse Blank 16x7 et25 114.1 5x165.1
Dakar Corse Blank 16x7 et30 110.1 5x150
Dakar Corse Blank 16x7 et51 71.6 5x127

Näitä lähtee nyt todella halvalla, joten ei muuta kun tarjouspyyntöä vetämään. Tarjouspyyntö siksi että näitä voi toki sekoittaa myös muiden combojen kanssa ja ottaa eteen tai taakse toisenlaiset.

Kuvat vanteista löydät sivuiltamme: Evo Corse vanteet

Huom: Kauttamme saat myös spacerit sekä Rota ja Varrstoen vanteet: Race.Fi vanteet

Vems laajakaistoja saapui


Hyllyyn tuli taas tuhti kuorma supersuosittua Vems Laajakaistaa loppukesän tarpeiksi. Jos moottorin pakolämmöt ja seossuhde kiinnostaa nähdä samaan aikaan yhdestä 52mm mittarista, niin suuntaa lukemaan lisää yo. linkistä!

Hauskaa viikonloppua!
-Race.Fi / VilleRace.Fi Verkkokauppa
Race Performance Oy
Välitie 6, 07170 Pornainen
020 790 2 790 | info@race.fi
www.race.fi

Facebook sivuiltamme näet pikkupäivitykset ja pysyt ajan hermolla


Accralite | ACL | Arp | Arrow | Black Diamond | Bosch | Brisk | Calix | Catco | Clutch Masters | Cobra seats | Cometic | CP Pistons | Cusco | D2 | Eibach | Enem | Evo Corse | FIDANZA | Garrett | Gems | Greddy | Gripper | H&R | HKS | Holset | JUN | K&N | Kaasu Productions | Kent Cams | Lucrestar | Malpass | Martelius | Master Power | Newman Cams | OBP | Promotech | Quaife | Race.Fi | Red Line | Rotawheels | Ruff Motorsports | Sachs SRE | Scangauge | Siemens | Sika | Spare parts | SPM | Spoon | Stri | Supertech | Toda | Tomei | Turbosmart | Uras | Varrstöen | Vems | Walbro | Whiteline | ja monet muut merkit laadukkaaseen harrastamiseen

Tämä uutinen sivuillamme

Poissa Race Performance Oy

 • Yhteistyökumppani
 • Wannabe
 • *
 • Viestejä: 0
Vs: Race.Fi tiedottaa
« Vastaus #81 : 04 Heinäkuu, 2012, 15:39:05 »
Uutisia 4.7.2012

ACL Laakereiden hyllyvalikoima kasvaa
ACL on tullut jäädäkseen valikoimiimme, ja kasvatamme jatkuvasti valikoimaa kysynnän mukaan. Uusina tulokkaina hyllyvalikoimassa ovat Subarun EJ20 ja Mitsubishin 4G63 laakerit ACL Race versioina.

ACL:n tarjontahan kattaa merkit Audista Volkkariin, ja valikoimaan kuuluvat myös kisakireiden moottoreiden tiivistesarjat ja metalliset kannentiivisteet. Toimivan logistiikan ansiosta suurin osa ACL:n tuotteista saadaan joko hyllystä tai muutaman arkipäivän toimitusajalla Australiasta saakka tulevia osia lukuunottamatta.

Valikoimassahan ovat myös muut suositut moottorinosamerkit kuten Supertech, SPM, Accralite, ARP. Aivan kaikkea emme moottoriin saa, mutta suurin osa valtamerkeistä on saatavissa yhden katon alta.
Myös moni japsimerkki on saatavilla, mutta jenin kalliin hinnan ja muihin verrattuna pitkän toimitusajan takia pyrimme keskittymään merkkeihin joilla autosi ei seiso turhaan.
ACL Laakerit verkkokaupassamme

Lomat on lomailtu
Tomi vietti kesäkuun lomaa, mutta on palannut nyt sorvin ääreen lukuunottamatta ensiviikkoa joka menee vielä reissussa. Loman aikana resurssit ovat olleet hivenen rajallisemmat, joten jos joku kokee jääneensä huomiotta puhelimella tavoiteltuaan, on nyt hyvä aika antaa meille takaisin ja tinkaista pakettihinnat kohdalleen.
Allekirjoittanut viettää lomaa viikon kesäkuussa ja viikon elokuussa, mutta minäpä olenkin se juppi joka keskittyy kahvin ryystämiseen ja ideointiin oikeiden asioiden sijaan, haha.

Tarroja saatavilla
Paljon kysyttyjä tarroja saatiin useampi sata kipaletta varastolle. Kokoa tarroilla on 25x5cm, ja tarrahan on hopeinen tekstillä race.fi. Jos autoon tai vaikka tallin oveen tahtoo tarraa niin ei muuta kun viestiä niin laitetaan moisia tulemaan. Tilauksen mukana voi myös pyytää tarran pari jos tahtoo.

Catcon katalysaattoreita
Katteja tuli hyllyyn joka sorttia. Facebookissahan tästä kerrottiin aikaisemmin kuvan kera. Virtaavuudeltaan ja puhdistusteholtaan erinomaiset keraamiset tai jalometallikennolla varustetut katalysaattorit lähtevät siis tarvittaessa seuraavaksi päiväksi matkahuollolla, tai noudolla vaikka saman tien.
Catco katalysaattorit

Katalysaattorin tai minkä tahansa muun putkiston osan kiinnitykseen meiltä löytyvät myös rst V-Bandit 2.5" ja 3" koossa hyllystä. Hintaa 2.5" pitää 52€, ja 3" 56€. Pakkaus siis sisältää kaksi laippaa ja niille järeän klemmarin.
Pakoputken V-Band liitos

Putkiston tee-se-itse miehille valikoimistamme löytyvät Martelius, Simons ja no-name putkitarvikkeet mukaanlukien jyrkät käyrät ja kunnon vaimentimet. Valmiiksi sopivaa putkistoa etsiville valikoimamme kattaa Martelius, Supersprint ja Simons putkistot ja äänenvaimentimet.

Red Line öljyjä...
...menee kilpailukauden aikana paljon, ja siksi olemmekin huolehtineet siitä että kaikkia käytännössä kysyttyjä öljyjä on hyllyssä reippaasti. Myös lisäaineita pidetään aina muutamat purkit hollilla jotta pienen törpön odotteluun ei mene koko kesää.
Red Line voiteluaineet

-VilleRace.Fi Verkkokauppa
Race Performance Oy
Välitie 6, 07170 Pornainen
020 790 2 790 | info@race.fi
www.race.fi

Facebook sivuiltamme näet pikkupäivitykset ja pysyt ajan hermolla


Accralite | ACL | Arp | Arrow | Black Diamond | Bosch | Brisk | Calix | Catco | Clutch Masters | Cobra seats | Cometic | CP Pistons | Cusco | D2 | Eibach | Enem | Evo Corse | FIDANZA | Garrett | Gems | Greddy | Gripper | H&R | HKS | Holset | JUN | K&N | Kaasu Productions | Kent Cams | Lucrestar | Malpass | Martelius | Master Power | Newman Cams | OBP | Promotech | Quaife | Race.Fi | Red Line | Rotawheels | Ruff Motorsports | Sachs SRE | Scangauge | Siemens | Sika | Spare parts | SPM | Spoon | Stri | Supertech | Toda | Tomei | Turbosmart | Uras | Varrstöen | Vems | Walbro | Whiteline | ja monet muut merkit laadukkaaseen harrastamiseen

Tämä uutinen sivuillamme

Poissa Race Performance Oy

 • Yhteistyökumppani
 • Wannabe
 • *
 • Viestejä: 0
Vs: Race.Fi tiedottaa
« Vastaus #82 : 19 Heinäkuu, 2012, 13:03:28 »
Uutisia 19.7.2012

Bensanpaineensäätimiä + shiftereitä!
Suosittuja edullisia bensanpaineensäätimiä on viimeinkin matkalla kohti varastoa (kuriirikyydillä). Näiden kysyntä ylitti aiemmin kaikki odotukset ja sen myötä loppuivat varastolta pidemmäksi aikaa. Katsotaan kuinka äkkiä nämä saapuessaan katoavat.
Mainitaan nyt samaan vielä että b-paineensäätimien mukana on saapumassa myös BMW:n -ja 200sx (s13/14) -vaihteenvälin lyhentimiä.

* Bensanpaineensäätimet *
* Vaihdevälin lyhentimet *

Stri:n hinnasto uusittu
Stri:n hinnastoa päiviteltiin juuri, uudet hinnat voi käydä tarkistamssa * Tästä *

Whitelinen vakaajia pieni erä hyllyssä
Varastolta löytyy suoraan toimitukseen muutamia vakaajia:

Nissan 200SX S14, S15 - 27mm etuvakaaja / 3p. säädettävä / BNF19Z / 229,20€
Nissan 200SX S14, S15 - 27mm etuvakaaja / BNF19 / 202,49€
Nissan MICRA K11E - 20mm takavakaaja / 3p. säädettävä / BNR29Z / 202,49€

Bmw 3 SERIES E30 318, 320, 323, 325 - 24mm etuvakaaja / BBF36X / 202,49€

Lexus SC300, SCS400 JZZ-UZZ30, 31, 32(1/90-00) - 30mm etuvakaaja / 3p. säädettävä / BTF67Z / 250,01€
Lexus SOARER SC400, CS400 UZZ30, 31, 32(1/90-00) - 30mm etuvakaaja / 3p. säädettävä / BTF67Z / 250,01€

Toyota SUPRA JZA80(1994-02) - 30mm etuvakaaja / 3p. säädettävä / BTF67Z / 250,01€

Mitsubishi LANCER EVOLUTION IV, V, VI AWD(97-12/01) - 22mm takavakaaja / 3p. säädettävä / BMR65Z / 202,49€
Mitsubishi LANCER EVOLUTION VII, VIII, IX AWD(1/02-6/08) - 22mm takavakaaja / 3p. säädettävä / BMR65Z / 202,49€


Toimitus Radalle.comiin Motoparkkiin 21-22.7
Ensi viikonloppuna järjestettävään Radalle.comin Motoparkin tapahtumaan on mahdollista tilata toimitus varastossa oleville tuotteille (esim. tukivarret, öljyt, katalysaattorit yms). Toimitus on tällöin ilmainen, mutta suositeltavaa on että käteisellä maksaessa nappaa tasaraha mukaan!Race.Fi Verkkokauppa
Race Performance Oy
Välitie 6, 07170 Pornainen
020 790 2 790 | info@race.fi
www.race.fi

Facebook sivuiltamme näet pikkupäivitykset ja pysyt ajan hermolla

Poissa Race Performance Oy

 • Yhteistyökumppani
 • Wannabe
 • *
 • Viestejä: 0
Vs: Race.Fi tiedottaa
« Vastaus #83 : 03 Elokuu, 2012, 13:33:52 »
Pakoputkiston yleisosat
Putkistoja rakennetaan paljon itse, ja mikäpä sen parempaa kun hankkia putkistotarvikkeet huokeanhintaisesta valikoimastamme klemmareita myöten.
Yleisosahinnasto löytyy sivuiltamme: Race.Fi - pakoputkistot
huom: Valikoimamme kattaa myös putkiston ja ahtimen tiivisteet, V-band liitokset ja virityskatalysaattorit.

Quaife julkaisi uuden lukon
Paljon kysyttyä nelivetoisten vagien lukkoa joka sopii mm. seuraaviin automalleihin on nyt saatavilla:
 Audi A3 Quattro 2.0 TFSI - 2003 ->
 Audi S3 2.0 TFSI - 2006 ->
 Audi TT 2.0 TDI Quattro - 2008 ->
 Audi TTS 2.0 TFSI Quattro - 2008 ->
 Volkswagen Golf R - 2009 ->

Puhelinjärjestelmämme vaihtuu
Seuraavien kahden viikon aikana puhelinjärjestelmämme vaihtuu lankaliittymästä Voip järjestelmään. Tämä luo kustannussäästöjä ja mahdollistaa joustavamman linjojen hallinnan. Muutoksen ei pitäisi aiheuttaa häiriöitä, mutta toki on hyvä mainita että mikäli linjat jostain syystä ovat poikki hetken niin se johtuu tästä.

Puhelinnumeromme 020 790 2 790 säilyy ennallaan. Meiltä soitettaessa näkyvät 019-numerot sen sijaan lopettavat toimintansa samaan aikaan kun kuparilinja jää historiaan.Race.Fi Verkkokauppa
Race Performance Oy
Välitie 6, 07170 Pornainen
020 790 2 790 | info@race.fi
www.race.fi

Facebook sivuiltamme näet pikkupäivitykset ja pysyt ajan hermolla


Accralite | ACL | Arp | Arrow | Black Diamond | Bosch | Brisk | Calix | Catco | Clutch Masters | Cobra seats | Cometic | CP Pistons | Cusco | D2 | Eibach | Enem | Evo Corse | FIDANZA | Garrett | Gems | Greddy | Gripper | H&R | HKS | Holset | JUN | K&N | Kaasu Productions | Kent Cams | Lucrestar | Malpass | Martelius | Master Power | Newman Cams | OBP | Promotech | Quaife | Race.Fi | Red Line | Rotawheels | Ruff Motorsports | Sachs SRE | Scangauge | Siemens | Sika | Spare parts | SPM | Spoon | Stri | Supertech | Toda | Tomei | Turbosmart | Uras | Varrstöen | Vems | Walbro | Whiteline | ja monet muut merkit laadukkaaseen harrastamiseen

Tämä uutinen sivullamme

Poissa Race Performance Oy

 • Yhteistyökumppani
 • Wannabe
 • *
 • Viestejä: 0
Vs: Race.Fi tiedottaa
« Vastaus #84 : 25 Syyskuu, 2012, 12:34:48 »
On jälleen aika kerrata viimeaikojen tapahtumia, ja tässä tärkeimmät kohokohdat, olkaa hyvät

Poistolista 2012
Hyllyt keräävät pölyn ja roskien lisäksi myös tuotteita joita ei haluta hyllyyn. Alla on linkki josta löytyykin pitkä lista ei-kutsuttuja mm. noutamatta jääneitä poistotuotteita:
Poistolistaus 2012Energy Suspensions ja Powerflex polyuretaanipuslat

Otsikoidut merkit Energy ja PF ovat alansa kärkinimiä, ja ovat siksi tulleet osaksi autoharrastajalle suunnattua valikoimaamme. Polyuretaanipuslilla alustan toiminta jämäköityy, ja etenkin madallettujen autojen ajettavuus paranee kun koko alusta on tasapainoinen. Energyn ja Powerflexin puslat saat meiltä kilpailukykyisin hinnoin ja nopein toimituksin.
Pyydä tarjous puslista myynnistämme!Ferodo ja EBC jarruosat

Puslien lailla laadukkaat jarruosat ovat tärkeä osa jokaista autoa. Valintaa vaikeuttamaan ja vaihtoehtoja lisäämään valikoimastamme löytyvät nyt myös Ferodon ja EBC:n osat. Kaikki osat ovat keskenään yhteensopivia, joten voit ostaa vaikka Black Diamondin levyt ja EBC RedStuff palat vähän kovempaan ratakäyttöön.

EBC ja Ferodo eivät löydy verkkokaupasta, vaan niitä kannattaa pyytää myynnistämme
Verkkokaupasta löytyviä jarruosia pääset selaamaan seuraavasta: Jarruosat
Wiseco männät ja CatCams nokat

Tahdomme palvella asiakkaitamme aina vain kokonaisvaltaisemmin, joten kaksi tärkeää merkkiä löysivät tiensä valikoimiimme - Wiseco ja CatCams. Moottorin osapaketeissa on jokaisella rakentajalla omat mieltymyksensä, ja jos männiksi on saatava Wisecot niin sittenhän sellaiset laitetaan.

Moottorin osapaketeista kannattaa pyytää kilpailukykyinen tarjous myynnistämme. Liitä mukaan mahdollisimman tarkat tiedot tehotavoitteista, ja siitä minkälaisen moottorin aiot rakentaa. Erityisesti nokkien valinnassa täytyy huomioida myös koko muu venttiilikoneisto.

Verkkokauppaan listattut moottorin osat löytyvät tuosta: Race.Fi, moottorin viritysosat
Vannevalikoima laajenee, ja nyt on mahdollisuus säästää ennakkotilauksella

Advan, Buddy Club, Drag, Enkei, Evo Corse, Lorenzo, Rota, Ultralite, Varrstoen ja XXR. Sen lisäksi että nämä ovat vannemerkkejä, näitä yhdistää myös se että kaikki ovat valikoimassamme.
Rota on arvatenkin myydyin merkki, mutta loput 9 tulevat tiukasti perässä. Tästä löytyvät vanteet autoon kuin autoon, ja kaveriksi tarjoamme laadukkaat Eibachin tüv-merkityt spacerit.

XXR vanteista on meneillään myös ennakkotilaus, jossa lokakuun lopulle saapuvasta erästä voi varasta vanteita noin 12.5% halvempaan hintaan.

Alla ovat linkit XXR:n ennakkotilaukseen ja lisätietoihin vannevalikoimastamme:
XXR Vanteiden ennakkotilaus
Race.Fi, VanteetVikakoodien luku ja nollaus
Vilkkuuko kojelaudassa jokin muukin kuin vilkku? Siinä tapauksessa kannattaa luetuttaa ja nollata vikakoodit. Tarjoamme vikakoodien lukua ja nollausta OBD2 autoille drive-in palveluna. Lue sivuiltamme lisätiedot palvelusta ja siitä mitä tehdä ennen saapumista: Vikakoodien luku ja nollaus
Toimenpide tehdään odottaessasi 20€ hintaan ja kestää noin 5-10 minuttia.

Race.Fi Verkkokauppa
Race Performance Oy
Välitie 6, 07170 Pornainen
020 790 2 790 | info@race.fi
www.race.fi

Facebook sivuiltamme näet pikkupäivitykset ja pysyt ajan hermolla


Accralite | ACL | Arp | Arrow | Black Diamond | Bosch | Brisk | Calix | Catco | Clutch Masters | Cobra seats | Cometic | CP Pistons | Cusco | D2 | Eibach | Enem | Evo Corse | FIDANZA | Garrett | Gems | Greddy | Gripper | H&R | HKS | Holset | JUN | K&N | Kaasu Productions | Kent Cams | Lucrestar | Malpass | Martelius | Master Power | Newman Cams | OBP | Promotech | Quaife | Race.Fi | Red Line | Rotawheels | Ruff Motorsports | Sachs SRE | Scangauge | Siemens | Sika | Spare parts | SPM | Spoon | Stri | Supertech | Toda | Tomei | Turbosmart | Uras | Varrstöen | Vems | Walbro | Whiteline | ja monet muut merkit laadukkaaseen harrastamiseen

Poissa Race Performance Oy

 • Yhteistyökumppani
 • Wannabe
 • *
 • Viestejä: 0
Vs: Race.Fi tiedottaa
« Vastaus #85 : 26 Lokakuu, 2012, 16:40:04 »
Race.Fi 6 vuotta
Kuusi vuotta tuli täyteen siitä kun Race Performance aloitti toimintansa. Aluksi toimimme toiminimellä, ja vuodesta 2008 olemme toimineet osakeyhtiönä. Osia on vuosien varrella myyty Suomeen ja Eurooppaan parilla miljoonalla, ja valikoima on kasvanut ensimmäisistä merkeistä Vems ja D2 melko kattavaksi.

Eteenpäin mennään, ja myös laman aikana kasvava toimintamme suuntautuu yhä enemmän myös itänaapurin ja euroopan kauppaan. Linjamme on ollut, ja tulee olemaan hinnoiltaan kohtuullinen järkevien tuotteiden valikoima, jossa on myös valinnanvaraa, sillä niin se vain menee että joku tykkää äidistä, ja joku tyttärestä.

Poistot viimeistä kertaa vuonna 2012
Poistolistaus on päivitetty viimeistä kertaa tänävuonna uusien tuotteiden osalta. Seuraavia tyrkkyjä katsotaan sitten ensivuonna. Kannattaa kurkata listaa vielä, sillä osa niistä mitä ei mennyt kaupaksi, on alennettu entisestään:
Race.Fi poistolista

Vikakoodien lukupalvelu
Aikaisemminkin uutisoitu vikakoodien luku on houkutellut paikalle muutamia autoja nollaukseen, ja vikakoodit sekä valot onkin saatu kuriin 20€ toimenpiteellä.
Race.Fi, vikakoodien luku ja nollaus

***Facebook tyrkky***
Ei tarvitse jakaa, etkä osallistu automaattisesti mihinkään. Tarkistaaksesi mistä on kyse, käy tykkäämässä meistä facebookissa. Sen verran valotan, että rajoitettu erä yleispätevää tuotetta 150€ alennuksessa hintaan 299€
Race.Fi facebook sivustoMitä kaikkea meiltä oikeastaan saa?
Jos tahdot tutkailla tajoamiamme eri merkkejä, kannattaa tutustua sivustomme tuotemerkit -osioon. Siellä on aakkosjärjestyksessä listattu valmistajat joiden tuotteita toimitamme:
Race.Fi: Valmistajat

Race.Fi Verkkokauppa
Race Performance Oy
Välitie 6, 07170 Pornainen
020 790 2 790 | info@race.fi
www.race.fi

Facebook sivuiltamme näet pikkupäivitykset ja pysyt ajan hermolla


Accralite | ACL | Arp | Arrow | Black Diamond | Bosch | Brisk | Calix | Catco | Clutch Masters | Cobra seats | Cometic | CP Pistons | Cusco | D2 | Eibach | Enem | Evo Corse | FIDANZA | Garrett | Gems | Greddy | Gripper | H&R | HKS | Holset | JUN | K&N | Kaasu Productions | Kent Cams | Lucrestar | Malpass | Martelius | Master Power | Newman Cams | OBP | Promotech | Quaife | Race.Fi | Red Line | Rotawheels | Ruff Motorsports | Sachs SRE | Scangauge | Siemens | Sika | Spare parts | SPM | Spoon | Stri | Supertech | Toda | Tomei | Turbosmart | Uras | Varrstöen | Vems | Walbro | Whiteline | ja monet muut merkit laadukkaaseen harrastamiseen

Poissa Race Performance Oy

 • Yhteistyökumppani
 • Wannabe
 • *
 • Viestejä: 0
Vs: Race.Fi tiedottaa
« Vastaus #86 : 29 Marraskuu, 2012, 13:32:24 »Kimppatilaukset
Onko teillä kaveriporukka josta jokainen tahtoisi jotain, mutta hinta tuntuu silti kovalta?
Siinä tapauksessa kannattaa tehdä kimppatilaus. Lue lisää sivuiltamme: Race.Fi - KimppatilauksetJarrupaketitValikoimastamme löytyvät EBC, Black Diamond, Ferodo ja tarvikejarruosat kolmelta eri tukkurilta. Tällä valikoimalla voimme tehdä järkevänhintaiset tarjoukset kierroksesta oli autosi katukäytössä tai ratakäytössä.
Koko jarrukierroksesta voimme tarjota erittäin kilpailukykyisen tarjouksen. Pyydä tarjous myynnistämme!Quaife, Cusco, Tran-X, Gripper ja nyt Kaaz
Lukkoperät ovat yksi alue johon olemme erikoistuneet, ja tuttujen merkkien lisäksi kauttamme ovat nyt saatavilla - tottakai järkevällä hinnalla - Kaaz levylukkoperät Cuscoa huokeampaa vaihtoehtoa etsivälle rakentajalle. Kaaz on Japanilainen merkki, ja valikoima kattaa sekä Japanilaiset että Eurooppalaiset auton laajalti. Merkki on valikoimassamme hyvin tuore, joten pyydä tarjous myynnistämme.Promotech tarjous
Promotech virityslastut ovat tarjouksessa tehtaalla, joten ovat meilläkin. Hevosvoimat per euro, ja asennuksen helppous tekevät näistä etenkin käyttöautoihin todella hyvän virityksen. Asennus on niin helppo, että muutama asiakas on asentanut yksikön jo liikkeemme pihassa.
Tutustu boksitarjontaan sivuillamme: Race.Fi - VirityslastutMoottorin osapaketit
Valikoimamme on viimeisen vuoden aikana kasvanut voimakkaimmin juuri moottorin osien kohdalta. Merkkejä ja eri vaihtoehtoja löytyy lähes jokaisen moottorin tarpeisiin. Hinnan ohella olemme erityisesti kiinnittäneet huomiota osien saatavuuteen, koska kasausvaiheessa yhtä pulttia ei voida odotella viikkokaupalla. Suurin osa tuotteistamme löytyy joko varastosta, tai on saatavilla alle viikon toimitusajalla.

Pyydä meiltä tarjous moottorin osista. Myyntimme valitsee Sinulle myös sopivat osat, sillä emme tee tarjouksia vain tuotekoodien perusteella vaan paneudumme siihen mitä myymme.

Varastotuotteina meiltä löytyvät mm. laakerit ja pultit vakiokoossa. Suosittuja laakereita on usein myös pari alikoon sarjaa odottamassa kiireistä asiakasta.

Ei muutakun tarjouspyyntöä tekemään:
Race.Fi: Yhteystiedot ja tarjouspyynnötItsenäisyyspäivän ja 7.12 aukioloajat
Itsenäisyyspäivänä 6.12.2012 ja perjantaina 7.12.2012 liikkeemme on suljettu. Kiireellisiä sähköposteja tarkistetaan pari kertaa päivässä, ja rahti kulkee normaalisti.

Race.Fi Verkkokauppa
Race Performance Oy
Välitie 6, 07170 Pornainen
020 790 2 790 | info@race.fi
www.race.fi

Facebook sivuiltamme näet pikkupäivitykset ja pysyt ajan hermolla


Accralite | ACL | Arp | Arrow | Black Diamond | Bosch | Brisk | Calix | Catco | Clutch Masters | Cobra seats | Cometic | CP Pistons | Cusco | D2 | Eibach | Enem | Evo Corse | FIDANZA | Garrett | Gems | Greddy | Gripper | H&R | HKS | Holset | JUN | K&N | Kaasu Productions | Kent Cams | Lucrestar | Malpass | Martelius | Master Power | Newman Cams | OBP | Promotech | Quaife | Race.Fi | Red Line | Rotawheels | Ruff Motorsports | Sachs SRE | Scangauge | Siemens | Sika | Spare parts | SPM | Spoon | Stri | Supertech | Toda | Tomei | Turbosmart | Uras | Varrstöen | Vems | Walbro | Whiteline | ja monet muut merkit laadukkaaseen harrastamiseen

Tämä uutinen sivuillamme

Poissa Race Performance Oy

 • Yhteistyökumppani
 • Wannabe
 • *
 • Viestejä: 0
Vs: Race.Fi tiedottaa
« Vastaus #87 : 18 Joulukuu, 2012, 19:02:52 »
Race.Fi - Mitä ja Missä?

Haluamme olla alan suunnannäyttäjä! 7 vuoden aikana olemme nousseet merkittäväksi viritysosatoimittajaksi Suomessa, ja sama suunta jatkuu: Jatkuva kehittyminen ja asiakaslähtöinen toiminta, eli tuotteet ja hinnoittelu jotka antavat asiakkaillemme eniten, ovat toimintamme kulmakiviä.


Race.Fi eli Race Performance Oy aloitti toimintansa vuonna 2006. Valikoimamme koostuu sekä omasta maahantuonnista kuten D2, Quaife tai Black Diamond joita jaellaan noin 30 jälleenmyyjän kautta, sekä toimivilta Suomalaisilta tukkureilta hankituista tuotteista kuten Eibach, K&N tai tarvikeosat.
Varastomyymälämme sijaitsee Pornaisissa noin puolen tunnin matkan päässä Helsingistä ja 45min lahdesta.

Toimimme isosti, mutta tarvittaessa myös pienesti: Jos tuotetta ei ole valikoimissa niin otetaan se valikoimiin - jos se löytyy valikoimasta, on hinta kohdallaan ja tuote hyvä valinta.Valikoimastamme löytyvät harrastuksen tarpeet merkkiin ja lajiin katsomatta. Useimmista tuotteista on useampi vaihtoehto, kuten vaikkapa lukkoperistä Gripper, Quaife, Kaaz, Tran-X ja Cusco, alustasarjoista D2, Eibach, H&R, KYB tai Bilstein, ja männistä Wiseco, Supertech, Accralite tai CP Pistons. Valikoimistamme löydät kaiken ilmansuodattimesta ja virityslastuista takomäntiin, alustasarjoihin ja vanteisiin.

Tärkeimmät edustamamme merkit löydät yhdeltä sivulta tärkeine linkkeineen: Race.Fi - edustukset.

Verkkokaupassamme voit myös rajata tuotteita auton merkin ja mallin perusteella, perinteisten tuotekategorioiden avulla tai ilman.

Race.Fi Verkkokauppa
Race Performance Oy
Välitie 6, 07170 Pornainen
020 790 2 790 | info@race.fi
www.race.fi

Facebook sivuiltamme näet pikkupäivitykset ja pysyt ajan hermolla


Accralite | ACL | Arp | Arrow | Black Diamond | Bosch | Brisk | Calix | Catco | Clutch Masters | Cobra seats | Cometic | CP Pistons | Cusco | D2 | Eibach | Enem | Evo Corse | FIDANZA | Garrett | Gems | Greddy | Gripper | H&R | HKS | Holset | JUN | K&N | Kaasu Productions | Kent Cams | Lucrestar | Malpass | Martelius | Master Power | Newman Cams | OBP | Promotech | Quaife | Race.Fi | Red Line | Rotawheels | Ruff Motorsports | Sachs SRE | Scangauge | Siemens | Sika | Spare parts | SPM | Spoon | Stri | Supertech | Toda | Tomei | Turbosmart | Uras | Varrstöen | Vems | Walbro | Whiteline | ja monet muut merkit laadukkaaseen harrastamiseen

Poissa Race Performance Oy

 • Yhteistyökumppani
 • Wannabe
 • *
 • Viestejä: 0
Vs: Race.Fi tiedottaa
« Vastaus #88 : 11 Helmikuu, 2013, 15:08:41 »
OBP Pedalboxit
Kaudelle 2013 on useampaan kärkikahinoiden autoon tulossa OBP:n säädettävä pedalboxi. Idea pedalboxissa on se, että jarrubalanssi on mahdollista säätää portaattomasti etu- ja taka-akselin välillä. Tehostamaton jarrujärjestelmä on myös täysin riippumaton moottorista, eli vaikka moottori sammuisi kesken rata-ajon, säilyy tärkeä jarrutuntuma täysin samana.
Lisää OBP:n pedalboxeista sivuiltamme: OBP Pedalboxit

Säädettävät tukivarret
Valikoimastamme löytyy muutamiin suosittuihin autoihin erittäin järkevästi hinnoiteltuja säädettäviä tukivarsia. Pääsääntöisesti madallettujen autojen pyöränkulmien korjaukseen käytetyt tukivarret on testattu ralli- ja driftinkäytössä laajasti. Nivelet ovat pölysuojattuja. Tällä hetkellä tukivarsivalikoima kattaa BMW, Nissan, Toyota, Mazda, Mitsubishi ja Subaru -merkkiset autot.
Säädettävät tukivarret

Black Diamond PDF katalogi
Black Diamond julkaisi uuden hinnastonsa, ja se on nyt tarjolla myös perinteisessä PDF -muodossa. Katalogista löydät sekä palat että levyt, hinnat, sekä kriittiset mitat kaikki samasta tiedostosta.
Jarruosat, Race.Fi verkkokauppa

ProMotech edustus ja lukumahdollisuudet
ProMotech virityslastujen edustuksemme on nyt saavuttanut noin kahden vuoden iän. Työkalupakkimme sai nyt myös promotechin ohjelmointikaapelin, jolla onnistuvat tarvittaessa boksien hienosäädöt tai modulin muutos toiseen autoon sopivaksi kun myyt autoa (olettaen että uudessa autossa sama moottorinohjaus).
Tutustu promotechin laitteisiin sivuillamme. Tehonlisäys per € on näissä liki lyömätön:
ProMotech tehomodulit

Xtreme Clutch kytkimet
Kytkinvalikoimamme on jo nyt melko laaja, käsittäen Black Diamond-, Sachs SRE-, Clutch Masters-, ja tarvikekytkimet, mutta sitä päätettiin laajentaa vielä yhdellä myös vauhtipyöriä valmistavalla merkillä - Xtreme Clutchilla.
Katso tarjonta valmistajan sivuilta tästä ja pyydä tarjous myynnistämme info@race.fi

Moottorinosapaketit
Moottorinosista pyydetään paljon paketteja, ja kysyntään vastataksemme teimme sivuillemme osion johon lisäämme listamuotoisesti kysytyimpien moottoreiden peruspaketteja. Paketit ovat vain esimerkkejä, ja kaikkia niiden osia voi vaihtaa ja luonnollisesti muita osia lisätä pakettiin. Myös ehdotukset listalta puuttuvasta paketista ovat tervetulleita, ehdotuksen voit tehdä vaikkapa yhteydenottolomakkeellamme.
Moottorinosapaketit

STRI Mittarit
Stri mittarit eivät ole halvimpia mittareita, vaan ne ovat laatutietoisen autoilijan valinta mikäli arvostat mittatarkkuutta ja toimintavarmuutta. Mittareita on testattu Suomessa -30 asteen pakkasissa ja ne ovat toimineet myös ääriolosuhteissa moitteetta.
Käy mittariostoksilla seuraavasta linkistä: STRI Mittarit

Race.Fi -tuotteet: Vaihdevälin lyhentimet, kaasuläpät, bensanpaineen säätimet
Yllämainitut tuotteet lukeutuvat kärkinimiin myydyimpien tuotteiden osalta. Näitä saapui juuri tuore kuorma:
Bensanpaineen säädin 41 €
Vaihdevälin lyhentimet 49 €
Billet kaasuläpät 65 - 90mm 119 €


Race.Fi Verkkokauppa
Race Performance Oy
Välitie 6, 07170 Pornainen
020 790 2 790 | info@race.fi
www.race.fi

Facebook sivuiltamme näet pikkupäivitykset ja pysyt ajan hermolla


Accralite | ACL | Arp | Arrow | Black Diamond | Bosch | Brisk | Calix | Catco | Clutch Masters | Cobra seats | Cometic | CP Pistons | Cusco | D2 | Eibach | Enem | Evo Corse | FIDANZA | Garrett | Gems | Greddy | Gripper | H&R | HKS | Holset | JUN | K&N | Kaasu Productions | Kent Cams | Lucrestar | Malpass | Martelius | Master Power | Newman Cams | OBP | Promotech | Quaife | Race.Fi | Red Line | Rotawheels | Ruff Motorsports | Sachs SRE | Scangauge | Siemens | Sika | Spare parts | SPM | Spoon | Stri | Supertech | Toda | Tomei | Turbosmart | Uras | Varrstöen | Vems | Walbro | Whiteline | ja monet muut merkit laadukkaaseen harrastamiseen

Poissa Race Performance Oy

 • Yhteistyökumppani
 • Wannabe
 • *
 • Viestejä: 0
Vs: Race.Fi tiedottaa
« Vastaus #89 : 16 Huhtikuu, 2013, 15:32:51 »
Race.Fi tiedottaa 16.4.2013

Edellisestä tiedotteesta on kulunut jo tovi aikaa, mutta tässä taas highlightit viimeaikojen tapahtumista!


Myymälässä pian korttimaksumahdollisuus
Korttimaksupääte on toimitusta vaille täällä, ja näinollen myymälässämme käyvät käteisen lisäksi käytännössä kaikki luotto- ja maksukortit. Korttimaksut meille tarjoaa Luottokunta, eli nykyinen Nets Oy.


D2 street alustasarjat 899€
D2:n tehtaalla pusketaan pitkää päivää ja osa meidänkin toimituksistamme on päässyt hieman pitkittymään normaalista 1-2 viikon toimitusajasta pahimmillaan kolmen – neljän viikon pituisiksi. Nyt aletaan kuitenkin olemaan paremmin selvillä vesillä tehtaan kevätruuhkan kanssa ja toimitukset ovat tasoittuneet normaalille tasolle.
Eli vaikka kevät alkaakin jo hieman näyttäytyä, kerkeää hyvin vielä ennen varsinaista ajokautta ruuvaamaan alle D2:n laadukkaat coilit. Hintahan D2 Street –alustoille on tällä hetkellä 899€


Kytkinten pikatoimitukset
Kytkimille - ja useimmille muillekkin osille - on saatavana pikatoimitus jos tarve vaatii. Normaalitilanteessa sellainen kytkin jota ei löydy suoraan varastosta, tulee meille tehtaalta noin 1 - 2 viikossa, mutta jos se tarvitaan nopeammin se voidaan tilata kuriirilla erikseen.
Pikatoimitus on saatavana Clutch Masters (50€), Black Diamond (50€), SRE (20€) ja Xtreme Clutch (50€) kytkimille. Kysy lisää tilatessasi!
Brisk sytytystulpat ja Red Line öljyt suoraan hyllystä
Hinnat Brisk sytytystulpille –ja Red Line öljyille on viime kuukausien aikana pudotettu tarjouksin hyvinkin edullisiksi –ja samalla hintalinjalla pysytään myös näin keväällä.

* Brisk sytytystulpat *
* Red Line öljyt *
HKS Suodatinelementit
Monelta löytyy pellin alta HKS:n sienifiltteri, mutta kun on aika uusia suodatinelementti – herääkin kysymys mistä uusi fiksulla hinnalla? Vastauksena sanottakoon että HKS:n 200mm sienifiltterin suodatinta löytyy suoraan varastoiltamme, hyvinkin fiksulla hinnalla – 34€

* HKS suodatin verkkokaupassamme *


STRI Mittarit
Stri:n mittareiden suosio on ja pysyy. Stri:n mittareita liikkuu varmastikin tänä keväänä taas ennätysmäärin, joten mittarit kannattaa tilata hyvissä ajoin, varastoilta nimittäin pääsee aika ajoin loppumaan suosikkimallit kesken vaikka miten olisi varauduttu.

Stri:n DSD mittareista on saatu kauttaaltaan hyvää palautetta - ja merkkinä Stri on hintaluokassaan varma ja luotettava valinta.

* Stri –mittarit verkkokaupassamme *
Jarrupaketit
Jarrupaketit ovat Race Performancelle olleet jo pitkään tärkeä osa-alue –ja etenkin Black Diamondin jarruosista saamamme palaute on ollut erittäin positiivista. Tässä useamman vuoden aikana on myös huomattu että BD:n tuotteita tilanneet asiakkaat usein palaavatkin tilaamaan samaan autoon uuden setin, tai autoa vaihtaessa tahtovat myös uuteen autoon Black Diamondin jarruosat. Tästä voidaan päätellä että hinta/laatusuhde on todellakin kohdallaan.

Black Diamond ei toki ole ainoa laadukas jarruvalmistaja – valikoimastamme löytyy myös mm. EBC ja Ferodo. Kaikki jarruosat tarjoamme myös hintatakuulla!

Pakettihintaa koko auton jarrusetille kannattaa tiedustella aina erikseen meiltä esimerkiksi sähköpostilla – koko auton paketeista saadaan aina viilattua hinnat kohdilleen!

Race.Fi Verkkokauppa
Race Performance Oy
Välitie 6, 07170 Pornainen
020 790 2 790 | info@race.fi
www.race.fi

Facebook sivuiltamme näet pikkupäivitykset ja pysyt ajan hermolla


Accralite | ACL | Arp | Arrow | Black Diamond | Bosch | Brisk | Calix | Catco | Clutch Masters | Cobra seats | Cometic | CP Pistons | Cusco | D2 | Eibach | Enem | Evo Corse | Garrett | Gems | Greddy | Gripper | H&R | HKS | Holset | JUN | K&N | Kaasu Productions | Kent Cams | Lucrestar | Malpass | Martelius | Master Power | Newman Cams | OBP | Promotech | Quaife | Race.Fi | Red Line | Rotawheels | Ruff Motorsports | Sachs SRE | Scangauge | Siemens | Sika | Spare parts | SPM | Spoon | Stri | Supertech | Toda | Tomei | Turbosmart | Uras | Varrstöen | Vems | Walbro | Whiteline | ja monet muut merkit laadukkaaseen harrastamiseen