Vauhtiveikot.fi - Auton viritys- ja tuning-osiin erikoistunut verkkokauppa

Aloittaja Vauhtiveikot.fi, 21 heinäkuu, 2021, 16:30:59

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 2 Vieraat katselee tätä aihetta.

Vauhtiveikot.fi

Vauhtiveikot.fi on nyt avattu! Olemme kotimainen autojen viritys- ja tuning-osiin keskittyvä myyjä ja maahantuoja.

Supra -malleihin valikoimastamme löytyy muun muassa:

Maxpeedingrods jäykkyyssäädettävä coilover -alustasarja MK3
Maxpeedingrods jäykkyyssäädettävä coilover -alustasarja MK4
Maxpeedingrods H-profiilin kiertokanget MK3 7M-GTE
Maxpeedingrods H-profiilin kiertokanget MK3 1JZ
Maxpeedingrods H-profiilin kiertokanget MK4

Näissä tuotteissa viikon toimitusaika.

Tervetuloa ostoksille ja mukavia tuunaushetkiä Vauhtiveikkojen puolesta!

Viinikankatu 30 A 2, 33800 Tampere (postiosoite)
info@vauhtiveikot.fi
0503112250

Vauhtiveikot.fi

Talvi on erinomaista aikaa rakennella projektiautoa kevättä ja kesää vasten. Meidän lähes 20 000 tuotteen valikoima auton viritys- ja tuningosia on koottu palvelemaan monenlaisen virittäjän tarpeita. Mallikohtaisten tuotteiden lisäksi olemme haalineet myös yleismallisia osia, jotta kokeneemmallekin harrastajalle jäisi tarpeeksi tilaa mielikuvitukselle projekteissaan. Me annamme ilmaisen toimituksen kaikkiin yli 150€ tilauksiin!

Olemme ottaneet Maxspeedingrodsin tuotteita valikoimaamme niiden hyväksi tunnetun hinta-laatusuhteensa ansiosta. 17201-42020 turbo MK3 Supraan pystyy korvaamaan suoraan alkuperäisen turbon ja se on huomattavasti kestävämpi kuin alkuperäinen. Jos kuitenkin haluat kovempaan viritykseen turbon, voimme ehdottaa meidän suosituinta yleismallista turboahdinta: GT3582 turboahdin. Valmistajan mukaan se pystyy tuottamaan tehoa aina 600 hevosvoimaan asti! Ahdin on vesi- ja öljyjäähdyttinen ja siinä on T3 laippa. Hinta on vain 249€ ja siihen sisältyy toimituskulut! Uuden ahtimen kaveriksi meillä on valikoimassamme myös välijäähdyttimiä sekä 2,5" ja 3" ahtoputkisarjoja, jotka ovat korkealaatuisesta alumiinista valmistettuja. Meidän myymät ahtoputkisarjat ja välijäähdyttimet.


Autamme mielellämme, mikäli sinulla herää jotain kysyttävää meille. Ota meihin yhteyttä info@vauhtiveikot.fi tai 0503112250 (myös Whatsapp).

Toivotamme mukavaa talvea ja onnistuneita projekteja!
- Vauhtiveikot.fi

Vauhtiveikot.fi

Kevät on jo pitkällä ja alkaa olla aika kaivaa kesän menopelit tallista! Talven projektit on hyvä saattaa pikkuhiljaa päätökseen ja siihen tarvitsee monenlaista tarviketta. Ei hätää, sillä siinä me voimme todennäköisesti auttaa! :headbang: Suuntaa siis Vauhtiveikot.fi -verkkokauppaan!

Kesäautoissa yksityiskohdilla on merkitystä. Lisää tyyliä saa esimerkiksi uusilla pakoputken ulostuloilla, joita meillä löytyy valtava valikoima! Kokoja ja tyylejä riittää varmasti jokaiseen makuun. Meiltä myös valmiiksi mustat pakoputken ulostulot! Klikkaa tästä itsesi uusien ulostulojen pariin!


Nämä ja monet muut viritys- sekä tuning-osat löydät Vauhtiveikoilta! Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiinne ja autamme parhaamme mukaan. Meihin saat yhteyden:
info@vauhtiveikot.fi tai 0503112250 (myös Whatsapp).

Mukavaa kevään jatkoa ja kesän odotusta!
- Vauhtiveikot.fi

Vauhtiveikot.fi

Verkkokauppamme valikoimaa päivitetään jatkuvasti kysynnän mukaan. Uutuustuotteinamme on nyt muutama öljynkeruusäiliö, öljynjäähdytinsarja ja polttoaineen paineensäädin. Pääset tutustumaan kaikkiin edellä mainittuihin tästä. Tuotteet ovat pääasiassa yleismallisia, joten yhteensopivuus ei tule ongelmaksi suurimmassa osassa autoista.

Öljykeruusäiliö on yksi parhaista moottorin kuntoa ylläpitävistä modifikaatioista mitä autoon voi tehdä. Vaikka ahdetuissa moottoreissa öljynkeruusäiliö on vielä tärkeämpi, on siitä silti paljon hyötyä vapareissakin. Öljynkeruusäiliö estää öljyn pääsyn sylintereihin imusarjasta. Sylinteriin jämähtänyt öljy tekee käynnistä epätasaisempaa ja siten nostaa kulutusta ja heikentää tehoa. Se myös kuluttaa moottorin osia nopeammin. Älä siis jätä tätä modifikaatiota roikkumaan vaan tartu tuumasta toimeen!

Korkealaatuisesta alumiinista valmistetun 0,75L yleismallisen öljynkeruusäiliömme mukana tulee myös asennussarja! Katso yleismallinen öljynkeruusäiliömme.- Vauhtiveikot.fi