kokemuksia ja mielipiteitä carlos sainz editionista

Aloittaja ile111, 19 lokakuu, 2005, 14:55:51

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

jarppa

Lainaus käyttäjältä: sonic - 08 joulukuu, 2005, 00:10:36
Lainaa

ei missään autossa ole vakiona sellaista laitteistoa että mikä vähänkin parempaa haluavaa miellyttäisi... ;)  mutta tämäkin makuasia josta mahdoton kinastella.. ;)
Lainaa
no työkseen kun noit merssuja huoltaa niin on kaikkea ihmeellistä nähny..... ei taida klubin sivuilla sellasta hifi gurua pyörii joka sais rakennettuun edes yhtähyvän äänen toiston kun nois joissain malleis on vakiona  :bootyshak      ;)


tuota kun en usko hetkeäkään.. miksi niillä ei sitten olla esim:fascan kisoissa kisailemassa äänenlaadusta..? ja jos kaikki mestaruudet voitetaan omilla rakentamilla laitteilla.. ;) ja ainakin minun suprassa on ihan suomen 50 parhaan sisään mahtuvat laitteet..joilla kisailtu montavuotta ihan huipulla ja en millään jaksa uskoa että mitkään vakio laitteet pärjäisi siinä kamppailussa.. ;) esim nyt myyntiin tuleva lexsus..niin siinä vakiona saatanan arvokkaat ja "hyvät" vakio hifit niin  silti eroa on kuin yöllä ja päivällä.. ;) no mutta onhan niitä vakioinakin hyviä mutta ei niistä voi fielä hifi laitteina puhua ja minä nyt tuossa ekassa viestissäni tarkoitin kyllä niin sanottuja normaali hintaisia autoja  :)  huh tulipahan avauduttua mutta faktalla.. >:D
ei riemulla rajaa kun celica supralla ajaa! :)