Jzs161 Ariston ilmastointipaneelin vaihto ja hämärä ongelma

Aloittaja Jupesti, 15 toukokuu, 2022, 18:15:22

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Jupesti

Elikkäs vaihdoin japaninpään navigaattori/ilmastointisetin Lexus gs 300:n yksinkertaisempaan paneeliin (55900-3a210). Gs:n paneelin takana oleville kahdelle liittimille löytyi kyllä paikka ja laitos heräsi eloon. Ongelma on että napit eivät toimi kuten pitää, vaan esimerkiksi etulasin puhaltimen nappia painamalla ilmastointi lähtee päälle ja "off" napista auto säätää tuulettimien nopeutta. Mikähän vikana? Ymmärtääkseni Lexuksen paneelin vaihto aristoon pitäisi olla saumaton tapahtumasarja?   

Jupesti

#1
Tähän omaan viestiin voisi päivitystä laittaa sen verran. Ei se auttanut kuin nöyrtyä ja tilailla Japanin Yahoosta jdm multi display- paneeli ankarien postikulujen saattelemana (japanin postin rajoitukset yms muut), uusi paneeli kiinni ja toimii kuin unelma. Eli itse en saanut euro gs300:sen ilmastointisäätöhässäkkää toimimaan Aristossa, joka on mielenkiintoista sinällään koska ne eivät eroa toisistaan juurikaan mitä tulee piirilevyihin tai sähkökaavioihin :icon_scratch:

Liittimmien piuhojen paikkoja vaihtelin hieman ja sain gs300 paneelin näytön toimimaan kyllä, mutta puhaltimen moottori lopetti yhteistyön sen jälkeen

Kembola

itseäkin kiinnostaisi vaihtaa toi japanin härpäke pois ja laittaa gs:n paneeli kiinni, mistä tilasit tommosen paneelin?

Jupesti

Lainaus käyttäjältä: Kembola - 25 heinäkuu, 2022, 03:21:23itseäkin kiinnostaisi vaihtaa toi japanin härpäke pois ja laittaa gs:n paneeli kiinni, mistä tilasit tommosen paneelin?

Huusin sen Buyee:n kautta ja homma toimi hyvin. Postikulut olivat vaan ankarat, koska ostoshetkellä Japanin posti ei normaaleja postitoimituksia toimittanut ulkomaille. Tuli suomeen lentorahtina 3 päivässä kylläkin. Paneelin jonka huusin ja joka toimii osanumero on 146430-9330