ma70 ei starttaa?

Aloittaja mika.p, 04 helmikuu, 2006, 02:13:56

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

mika.p

eli ei startti inahdakkaan ei edes solenoidi napsunut. missä ihmeessä voi olla vika? kaksi kertaa jo tehnyt ja kummallakin kerralla olen ottanut auton lämpöseen ja sieltä ei sitten kovin helposti saatu käyntiin. niin ja montakos vaihdetta on automaatti ma70 7m-gte koneella?

coren

Lähtikö lämpöisässä?? Se on varmaan kepin asentotunnistin mikä oikkuilee, jos siis on automaattivaihteisesta kyse. Yritä painaa sitä keppiä p-asennossa voimakkaasti eteenpäin samalla kun yrität startata ja jos ei auta niin yrittää heilutella sitä jos jossain asennossa onnais. siellä on varmaan hapettumaa ja likaa iloisesti välissä vaan. Itellä oli samat oireet ja siinä vika. se tilpukka löytyy sitte siitä laatikon kyljestä, aika ilkeässä paikassa vaihtaa jos ei autoa saa kunnolla ylös.
Supra mkIII -0.0.87/92
BMW M5 -01
"Harmittaa vaan kun tein paljon turhaa työtä. Öljyn mittatikku pääsi irtoamaan ni tuli sit uudet mobilin öljyt tallin lattialle. Kasaus vaiheessa tökkäsin vahingossa moottorin päällä olleen olut tölkin nurin ja se tietenki kaatu avoinna olleesta öljyn täyttö korkista sisään koneeseen..." @BTCF :D

mika.p

kylmässä on tähän asti lähtenyt aina (auto ollut 3pv mulla) mutta lämpöseen kun vein niin ei enää startannut, ehkä n:tunnin päästä starttas ihan kuin mitään ei olisi ollutkaan?

Ama

Lainaus käyttäjältä: mika.p - 04 helmikuu, 2006, 02:13:56
niin ja montakos vaihdetta on automaatti ma70 7m-gte koneella?

4, eli 3 + OD :)
"It´s about power. It´s about control of power."

*GReddy*HKS*AEM*ÁPEXi*DCsports*Yokohama*Denso*CobraSeats*Sparco*FondMetal*TommisBillet*DLS*Jokon*Cobra Suspension*SFS Performance*MIPA Paints*Goodridge*Koni*Megan Racing*Grayston*Vivid*Walbro*Gloria*XS*

mika.p


mika.p

saakos tyhjäkäyntiä laskettua kun käy n:1400 tyhjää. saastelaitteet on poistettu, voiko se vaikuttaa?

mika.p

Lainaus käyttäjältä: Onni - 04 helmikuu, 2006, 19:52:21
Koolerin kytkin vaikuttaa joskus tuhjäkäyntiin..... ( Heitto, omakohtainen kokemus.)

no vois ainakin tarkistaa. missäs toi kytkin on ja mitä siitä pitäisi katsoa? yleensä kun laittaa kylmän koneen käyntiin niin rupeaa käymään n:1400 ja lämmettyä saattaa laskea mutta nousee sitten takaisin.