Kirjoittaja Aihe: Race.fi: Sisustan osat  (Luettu 1901 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Race Performance Oy

  • Yhteistyökumppani
  • Wannabe
  • *
  • Viestejä: 0
Race.fi: Sisustan osat
« : 15 Helmikuu, 2016, 14:48:20 »
Penkit, ratit ja penkinkiinnikkeetEtenkin penkinkannakkeet joista liukukiskot lähtevät hintaan 27 € ja sivukiinnikkeet hintaan 37 €, ovat olleet viimeiakoina melko suosittuja. Ovat luonnollisesti hyllytuotteitakin.
Race: Penkin kiinnikkeet ja liukukiskot

Niinikään hyllyvalikoimassa on edullinen 350mm mokkaratti hintaan 69 €. Syvyys tälläisellä on 71mm. Pelkkä ratti ei mieltä lämmitä joten kauttamme saat myös Luisin mallikohtaiset adapterit hintaluokassa 50 - 70 € joilla ratti kiinnittyy tukevasti eikä omia patentteja tarvita.
Race: 350mm mokkaratti

Sprint penkki joka tämän kirjoituksen innoittikin lähtee nyt hintaan 189 €/kappale. Penkki on FIA-hyväksytty ja pelkistetyn tyylikäs normaalivartaloiselle sopiva. Kyseessä on edullisemman pään leimattu malli eli melkoisen suosittu, joten sitä löytyy myymälästämme myös koeistuttavaksi.
Race: Sparco FIA hyväksytty Sprint kuppipenkki


Sisustankin tarpeissa kannattaa siis kääntyä Racen puoleen. Verkkovalikoima on pelkistetty eli myynnistä kannattaa myös kysellä.
Race: Sisustan osat

- Ari

tämä kirjoitus sivuillamme

Poissa Race Performance Oy

  • Yhteistyökumppani
  • Wannabe
  • *
  • Viestejä: 0
Vs: Race.fi: Sisustan osat
« Vastaus #1 : 21 Maaliskuu, 2016, 16:00:58 »
Luisi ratin sovitteet noin 700 automalliin

Lisäsimme kauppaamme Luisin rattiadaptereita joilla ralliratin asennus sujuu tukevasti ja vaivattomasti. Hinta palikoilla alkaa 53 € lukemasta, ja adapterissa on tuplajako 6x70 ja 6x74mm joilla käytännössä kaikki yleiset ratit istuvat bolt-on asennuksella.Luisin keskiöistä löytyvät nettivalikoimasta ainoastaan mallit autoihin ilman airbageja. Bagiautoihin on joihinkin saatavissa adaptereita, mutta marginaalisen kysynnän vuoksi ne löytyvät myyntimme kautta.

»» Race: Luisi rattiadapterit

Valikoimastamme löytyy myös paljon ratteja ja muita sisustan osia kuten Sparco penkkejä.

- Riku

Kirjoitus sivuillamme