Kirjoittaja Aihe: Yliteippaus.fi - Autoteippien verkkokauppa  (Luettu 497 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Tummennuskalvot.fi

  • Wannabe
  • *
  • Viestejä: 0
  • Hakutoiminto?
Yliteippaus.fi - Autoteippien verkkokauppa
« : 08 Joulukuu, 2020, 14:59:30 »
Yliteippaus.fi verkkokauppa maahantuo ja myy auto yliteippauskalvoja. Autoteippien laajan valikoiman lisäksi Yliteippaus.fi verkkokauppa myy myös lamppukalvoja,  tummennuskalvoja ja kiveniskukalvoja. Autoteippien kattavaan valikoimaan sisältyy OptiContin, Mactacin, Averyn ja 3M:n autoteippejä.

OptiContin autoteipit ovat hyvä valinta aloittelijalle edullisen hinnan ja helpon asennettavuuden ansiosta. OptiCont autoteippien hyvä venyvyys tekee asentamisesta helpompaa. Mikäli olet ensikertalainen, kannattaa lukea sivuiltamme löytyvä autoteippaamisen opas. OptiContin teippien hinnat ovat alkaen 316€ per 15m x 152cm, joka riittää normaalin auton teippaamiseen. 

Huippuluokan laatua kaipaavan on syytä kiinnittää huomiota Avery Dennisonin autoteippeihin. Averyn autoteippejä pidetään erittäin laadukkaina, ja ne säästävät huomattavasti asennusaikaa. Averyn teippien hinnat ovat alkaen 840€ per 15m x 152cm. Katso kaikki autoteipit.

Lisätietoa tuotteistamme tai asentamisesta voi kysyä sähköpostitse osoitteesta info@yliteippaus.fi tai puhelimitse numerosta 0456959409.