Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10 Seuraava
1
Yleinen / Vs: MkIII vm. 1990 aut./Harkitsen myyntiä, mikähän olisi oikea hinta?
« Uusin viesti kirjoittanut Kari 23 Huhtikuu, 2019, 20:24:13 »
Jep, kiitti.
Sitäkin olen miettinyt. Olen säilyttänyt kaikki vakioromppeet kasettisoittimesta lähtien. Vuoden kuluttua saa sen sinne rekisteröidä. Katsellaan tässä, josko tärppää vielä ja jos ei kiinnostusta löydy, on tuo kyllä harkitsemisen arvoinen asia.
2
Yleinen / Vs: MkIII vm. 1990 aut./Harkitsen myyntiä, mikähän olisi oikea hinta?
« Uusin viesti kirjoittanut snow90 23 Huhtikuu, 2019, 18:07:22 »
Jos hetken odottaisi ja laittaisi museorekisteriin, saattaisi herättää jonkun keräilijän mielenkiinnon.
3
Kaupalliset ilmoitukset / Vs: Race: Alusta ja jarrut
« Uusin viesti kirjoittanut Race Performance Oy 23 Huhtikuu, 2019, 16:30:42 »
D2 ilma-alustalla mukavuus ja mataluus samassa lauseessa

D2 ilma-alusta on omiaan etenkin silloin kun mataluuden lisäksi haetaan myös äärimmäistä mukavuutta. Muhkuraisella pinnalla alustaa saa nostettua ja vastaavasti tasaisella laskettua tonttiin.D2 ilmajousisarja on täysin mallikohtainen ja se toimitetaan kannakkeineen päivineen, eli mallina se on täysin bolt-on - vanhat kamppeet pois ja ilmat tilalle. Ilmajousisarjoista löytyy neljää erimallia - Basic, Deluxe, Gold & Super Professional, eli jokaiseen käyttötarkoitukseen ja tarpeeseen löytyy varmasti sopiva vaihtoehto.

D2 ilmasetit eivät tosissaan ole mitään kertakäyttökamaa, vaan täyttä laatua ja mikäli edes jokin pieni osa menisi rikki, saa siihen korvaavaa varaosana tehtaalta. Eli myös ilmajousisarjoille saa coilovereiden tapaan varaosia kaikkiin sarjoihin säiliön painekytkimestä iskunvaimentimen mutteriin. Ilma-alustoja tilataan näin sesongin alla runsaasti, jopa päivittäin, tällä pyrimme siihen että toimitusajat pysyvät mahdollisimman pienenä kokoajan.

D2 ilmasarjat verkkokaupassa:
»» D2 ilmajousisarjat

Uutta valikoimassa: Stanceparts airlift sarjatUutuutena verkkokauppaan lisättiin viime viikolla Stanceparts airlift sarjat. Stancepartsin tuotevalikoima on yksinkertainen: ilmanpaineella toimivat korotussarjat jotka sopivat kaikkien tavanomaisten coiloversarjojen jousien päälle. Halutessaan sylinterit pystyy ostamaan joka nurkkaan tai vain yhdelle akselille - millainen tarve sattuukaan olemaan.

Stanceparts kamppeet verkkokaupassa:
»» Stanceparts airlift sarjat

Laskuvaihtoehdot racella:
Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Jousto: 14 pv maksuaikaa, 4.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

Mukavaa päivänjatkoa!
-Riku
4
Ostetaan / O: MKIV Ilmanputsarisarja OEM Turboille
« Uusin viesti kirjoittanut JX 23 Huhtikuu, 2019, 13:54:45 »

Ostetaan kuvan tyylinen ilmanputsarisarja vakiotwineille joka menee kätevästi FMIC putkiston alle.
Käy myös VVTi mallin maffilaipailla tai ilman.
5
Yleinen / MkIII vm. 1990 aut./Harkitsen myyntiä, mikähän olisi oikea hinta?
« Uusin viesti kirjoittanut Kari 23 Huhtikuu, 2019, 10:24:58 »

Tervehdys kolleegat.
 
Olen harkinnut luopumista kesäautostani. Tulin viime syksynä hankkineeksi eläkeläisautokseni voimakkaalla dieselillä varustetun perhefarmarin, joka täyttänee eläkeläisukon menohalut jatkossa. Supra saa mennä ... ehkä  :'( 8)

Hankin aikanaan vuonna 2005  50-vuotislahjaksi itselleni manuaalivaihteisen Supran mutta kun tilanne tuli eteen, se meni vaihtoon tähän automaattivaihteiseen, mustaan kaunottareen.

Tämän auton on v. 2006 tuonut Saksasta itselleen harrasteautoksi toinen suprahullu, joka joutui siitä luopumaan elämäntilanteen muuttumisen takia. Hyvä minulle. Matka onkin ollut erittäin antoisa kaikkineen.

Sittemmin olen melko suruttomasti autoa parannellut, korjaillut ja huoltanut. Rahaa on käytetty paljon mutta on autosta nautitittukin. Voisi sanoa, että jotakuinkin kaikki alustasta kattoon on läpikäyty ja laskupino eli dokumentointi kotona on melko paksu.

Suurimmat ja kalleimmat työt ovat olleet moottorin vaihto peruskorjattuun v. 2009 auton kilometrien ollessa tuolloin 134000. Nyt on mittarissa 223000 km, joten kone lienee vasta sisäänajovaiheessa. Syy vaihtoon oli kannentiivisteen palaminen pari kertaa, joten ajattelin päästä ongelmasta kertalaakista. Silloin suprabudjetissani oli väljää, mutta halvemmalla olisin päässyt korjauttamalla kannen. Nyt tekisin niin, jos pitäisi päättää  ;D

Alustassa on uusittu ala- ja ylitukivarsia, jarrulevyjä, iskareita, laakereita, tiivisteitä, vaihteistöljyt. Alusta ja kotelot ruostesuojattu (2014) ... Moottoriin vaihdettu jäähdytin,  jakohihna ja vesipumppu (2016) ja kaikki letkut (2018).
Alkuperäiset vanteet puhdistettu ja maalattu (2014)
Ilmamäärämittari asennettu 2014 ja ahtoja nostettu erittäin maltillisesti antamaan lisätehoa ehkäpä sellaiset 10-15%. En ole viitsinyt niitä mittauttaa kun autolla ehtii ihan mukavasti rekoista ohi.

Auto ylimaalattu (2015) kun edellinen myllytys oli tehty huonosti ja halusin parempaa jälkeä. Nyt on hieno maalipinta varsinkin kun viime toukokuussa tehtiin kovavahakäsittely.

Auto on viimeiset 7 vuotta huollettu Karkkilan Toyota-huollossa ja siellä Janne Sundströmin toimesta. Hän tietää automallista ja tästä omastani enemmän kuin on edes tarpeen. Kaikkein vaikeimmissa teknisissä kysymyksissä Janne on luvannut auttaa ja antaa tietoja ja neuvoja. Autossa on myös erikoiskilpi IO-42, joka tulee taksini numerosta 1042. Jäin eläkkeelle pari vuotta sitten niistä hommista. Kilven kohtaloa en vielä ole päättänyt.

Mutta se hinta!! Nettiautossa näitä kaupitellaan 6.000 eurolla halvimmillaan. Siihen hintaan ei keskusteluja käydä. Saksassa hyvistä yksilöistä pyydetään yli 20.000 euron hintoja, joka kuulostaa paljolta enkä niille sivustoille taida lähteä markkinoimaan. Jonnekin tuohon välimaastoon oikea hinta asettuu.

Henkilö, joka on tästä autosta oikeasti kiinnostunut ja osaa arvostaa jo nyt tähän tehtyjä panostuksia ja ymmärtää, että tästä saa autoa vuosikymmeneksi eteenpäin, joutuu siitä jonkin verran myös maksamaan.
 
Minulla on oma käsitykseni, millä hinnalla voisin siitä luopua mutta en ala siitä tässä spekuloimaan. Joka tapauksessa takkiin tulee paljon sen tiedän jo nyt.
Kuvia voin lähettää pyydettäessä WhatsApp viesteillä ja kertoa enemmän autosta puhelimitse. Asun Espoossa, autoa säilytän täällä tallissa ja se on valmis koeajoa ja tarkempaa tutustumista varten milloin vain sovitaan.

Parhaiten tavoitat puhelimitse +358400445702 tai sähköpostilla kari.k.antila@kolumbus.fi

Parhain terveisin,

Kari


6
Myydään / Vs: Aito GReddyn 2JZ-GTE pakosarja ja hukkaportti
« Uusin viesti kirjoittanut Krister 22 Huhtikuu, 2019, 17:32:57 »
T4 laippa mutta päälle voi hitsata tai asentaa T4 - > T3 adapterin. Sopii myös Mk2 Aristoon.
7
Myydään / Vs: Aito GReddyn 2JZ-GTE pakosarja ja hukkaportti
« Uusin viesti kirjoittanut reaper 22 Huhtikuu, 2019, 16:52:53 »
Kiinnostusta olisi, mutta olen onneton Aristoharrastaja ja minulla on rajoitteita. Onko tuossa T3 laippa ja mahtuneeko Mk2 konehuoneeseen nätisti (mitkä mitat)?
8
Myydään / Vs: Aito GReddyn 2JZ-GTE pakosarja ja hukkaportti
« Uusin viesti kirjoittanut Krister 22 Huhtikuu, 2019, 12:55:24 »
UP hintaa laskettu. Halpa setti merkkisarjaksi ja hukkaportiksi.
9
Ostetaan / O: MKIV sisustan osia
« Uusin viesti kirjoittanut Spändi 21 Huhtikuu, 2019, 16:38:22 »
- Takapenkin istuinosa, musta nahka ehjä
- Kuskin lattiamatto ja sen kiinnityskoukku / juttu
- Takaluukun muoviverhous

Kaupat mieluiten naamatusten PK seudulla.
10
Myydään / Mk4 osia, cusco, abs
« Uusin viesti kirjoittanut JoniPekka 20 Huhtikuu, 2019, 10:47:08 »
-Cusco taka poikkituki hp. 120€

-polttoaine tankki sis. pumpun hp. 100€

-polttoaine ja takajarru linjat+suojamuovit hp. 50€

-ilmastoinnin ulkokenno hp. 40€

-ilmasuodattimen kotelo hp. 20€

-jarrupääsylinteri+tehostaja hp. 40€

-abs yksikkö hp. 100€

-vakio alustasarja hp. 100€


Osat löytyy Rovaniemeltä, soittamalla tai viestillä lisätietoja
Puh. O4O 5379594
Sivuja: [1] 2 3 ... 10 Seuraava