Kirjoittaja Aihe: Viritys osat, tarvikkeet ja asennus palvelut! Auto-Haukka Ky  (Luettu 3936 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Auto-Haukka Ky

  • Wannabe
  • *
  • Viestejä: 0
  • Hakutoiminto?
Nyt Joensuun kupeesta viritys osat ja tarvikkeet! myös ammattitaitoisen asennuksen kera!. Kaipaatko autoosi isompaa turboa, välijäähdytintä, raivoaako moottorisi takorautaa sisuksiin ja enemmän voimaa vai luistaako kytkin eikä omat taidot tai aika riitä kyseiseen operaatioon. nou hätä, auto meille ja homma hoituu!. Meiltä löytyy joka tekniikan alueelle huippu merkin tavarat! esim. Clutchmasters kytkimet. D2 alustat ja jarruosat, powerflex puslat, apexi, fujita ja k&n suodattimet, eagle, arrow ja integrated engineering kanget. cp pistons männät. acl race laakerit. holset ja garret turbo ahtimet (myös räätälöidyt). turbosmart, greddy, tial turbotarvikkeet. kendall ja castrol öljyt. redline tuotteet. bosch polttoainepumput yms yms...

Soita tai laita sähköpostia niin katsotaan miten saamme sinun autosi tarpeen toteutettua!


Auto-Haukka Ky
Liperi (joensuun kupeessa)
p.0400-898987 / Matti Haukka
Mail. auto.haukkaky@gmail.com

Poissa Auto-Haukka Ky

  • Wannabe
  • *
  • Viestejä: 0
  • Hakutoiminto?
Vs: Viritys osat, tarvikkeet ja asennus palvelut! Auto-Haukka Ky
« Vastaus #1 : 21 Syyskuu, 2012, 16:14:12 »
Kendall Öljyä varastossa, tilaa vielä vuoden viimeisille rata sessioille huippu öljyt moottoriin nopealla toimituksella suoraan varastosta!!

Esim: Kendall GT-1® Titaani 20w50. Mestariluokan moottoriöljy vaativaan kisakäyttöön, tehokkaisiin katuautoihin ja Harley Davidson -moottoripyöriin. Nestemäinen titaani -lisäaine antaa moottorille poikkeuksellisen voimakkaan suojan vähentäen kitkaa ja moottorin kulumista ja pidentäen moottorin käyttöikää, toimii myös erittäin hyvin hydraulisilla venttiilin tasaajilla olevissa moottoreissa!!. tämä lähtee hintaan 52€/4ltr kannu!!


Brad Penn® Penn-Grade 1® Racing Green. Se on vihreää, se on parasta – jo yli 30 vuotta suomessa!
PENN-GRADE 1 -moottoriöljyt, SAE 20W-50, SAE 50 ja SAE 10W-40 ovat kehitettyjä erityisesti kisakäyttöön. Öljy on tullut tutuksi mm. kiihdytysautoissa, tractor pullingissa ja kuorma-autokisoissa sekä jokamiesluokan autoissa. Hintaan 66€/4ltr kannu!!


Elite Super Racing 10W-60. Täyssynteettinen kisaöljy. Moottoriöljy katuautoihin ja kilpakäyttöön, kun käytössä on paljon tehoa ja halutaan varmistaa kestävä ympärivuotinen voitelu.
65€/4ltr kannu!!.Ajokelitkin alkaa pikkuhiljaa olla pulkassa tältä vuotta ja tallikausi lähestyy ja ensi kaudelle speksaillaan jo muutoksia mitä talven aikana pitäisi saada aikaan autolle. muistahan että meiltä löytyy kattava valikoima eri alueen osia/tarvikkeita ja asennus palvelun kera!! terveisin: Auto-Haukka Ky / Matti. p.0400-898 987