Kirjoittaja Aihe: Autojen vuokrausta rata- ja driftingkäyttöön, ajokoulutusta.  (Luettu 2883 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Drift Team Menace

  • Wannabe
  • *
  • Viestejä: 0
  • Hakutoiminto?
Drift Team Menace on kolmen kuljettajan muodostama drifting tiimi, jonka taustalla toimii rekisteröity yhdistys Team KAD ry. Olemme voittoa tavoittelematon yhdistys, ja tavoitteenamme on kilpailutoiminnan lisäksi edistää, kannustaa ja tukea moottoriurheilutoimintaa, sekä tuoda lisää näkyvyyttä drifting-lajille. Lisäksi pyrimme tuottamaan ihmisille ainutlaatuisia elämyksiä driftingin parissa, ja tähän tarjoamme seuraavia palveluita:


Drifting kyyditykset
Driftingkyyditys on ikimuistoinen tapa päästä tutustumaan vauhdikkaan sivuluisun maailmaan aitiopaikalta.
Pääset kilpakuljettajan kyytiin nauttimaan driftingistä parhaimmillaan! Kyydityksissä käytettävät autot ovat tekniikaltaan sekä turvavarusteiltaan tarkoin rakennettuja, ja niiden tarjoama hevosvoimareservi takaa sinulle upean elämyksen. Yksittäisen kyydityksen hinta: 150e. Hinta sisältää kyydityksessä käytettävän auton polttoaine- ja rengaskustannukset.


Autojen vuokraus
Vuokraamme kahta drifting käyttöön rakennettua autoa itsenäiseen ajoharjoiteluun ja kilpailuihin. Oiva tapa päästä kartuttamaan taitoja ja kokemusta ilman että oman auton hankkiminen on välttämätöntä. Valmiiksi rakennetuilla autoillamme voit treenata rata-ajoa tai driftingiä, sekä halutessasi osallistua myös kilpailuihin. Tarvittaessa tuomme auton paikanpäälle, sekä toimitamme sinulle sovitun määrän renkaita, jolloin voit vain kerätä ajonautintoja ja viettää upean päivän motorsportin parissa.

Vuokrattavat autot ja vuokraushinnat:
- Toyota Soarer 1JZ GTE -91. Soarerissa on turvakaaret, lukkoperä, säädettävä alusta, hydraulinen käsijarru, kuppipenkit ja 6-pistevyöt. Autossa on noin 340hv, sen etupyörien kääntyvyyttä on lisätty ja sillä on erittäin helppo ajaa. Soarerissa ohjaus on oikealla. Tällä autolla voit ajaa kilpaa Street- ja ProStreet luokissa, sekä Time Attackin Competition luokassa. Vuokraushinta: 600e/kerta

- Nissan 200SX CA18DET -91. Nissanissa on lukkoperä, säädettävä alusta, kuppipenkit ja 4-pistevyöt. Autossa on noin 350hv, sen etupyörien kääntyvyyttä on lisätty ja sillä on erittäin helppo ajaa. Nissanissa on ohjaus vasemmalla. Tällä autolla voit ajaa kilpaa Street luokassa, sekä Time Attackin Club luokassa. Vuokraushinta: 500e/kerta.

Vuokraushinnat eivät sisällä polttoaine- ja rengaskustannuksia.


Ajokoulutus
Ainutlaatuinen ajokoulutuksemme tarjoaa sinulle helpon ja ikimuistoisen tavan päästä tutustumaan drifingiin kuskinpaikalta, taitavan kuljettajan opastaessa vieressä. Ajotaidot ja -varmuus taatusti karttuvat päivän aikana, ja saat kokea upeita elämyksiä driftingkäyttöön rakennetun auton ratin takana.  Koulutuspäivä on suunnattu lajiin tutustuville kuljettajille, jotka haluavat treenata mm. auton hallintaa, käsijarrun käyttöä, luiston aloittamista ja sen jatkamista. Harjoitukset ja opetus räätälöidään kuljettajan taitojen ja kokemuksen mukaan. Kouluttajina toimivat taitavat drifting kilpakuljettajat, mm. useita vuosia pokaaleita haalinut, 2012 SM hopeamitalisti, Henri Haanpää. Koulutuspäivän kesto on viisi tuntia, johon sisältyy ajo-opetuksen lisäksi teoriaopetusta, lyhyt perehtyminen auton tekniikkaan, sekä välipalaa ja virvokkeita. Kuvaamme koulutuspäivästä koostevideon, joka postitetaan sinulle tapahtuman jälkeen. Koulutuspäivän hinta: 500e/kuljettaja. Hinta sisältää myös koulutuksessa käytettävien autojen polttoaine- ja rengaskustannukset, sekä ratamaksun.

Lisätiedot: http://www.teamkad.com/ , info@teamkad.com , https://www.facebook.com/TeamKadRy

Kyydityksistä ja koulutuksista voit tilata myös lahjakortin. Enää ei tarvitse miettiä ikimuistoista ja vauhdikasta lahjaa syntymäpäiville!